Kibírható a szex nélküli párkapcsolat házasságig?
Én nem vallásos, ő nagyon is.
Mindenki furcsállja miért is vagyok vele, mert ő még szűz meg nagyon kövér, barátnőim szerint csúnya is, engem meg hát szépnek tartanak, de hát ez a szerelem :)
Kibirni sokmindent ki lehet, csak az a kèrdés, hogy érdemes-e, megéri-e?
Egy jól működő párkapcsolatnak alapja a jól működő szex, ami nem csak azon múlik, hogy ha nem megy, majd betanítod. A hasonló szexuális kultúra, beállitottság, fantázia, nyitottság, érdeklődés stb., mind-mind szüksègesek ahhoz, hogy minden jól menjen. Es hidd el itt a legkevesebb a betanítás....
A világnézeti különbség komolya viharokat tud okozni később, amíg dúl a szerelem ezek elsikkadnak. (nem törvényszerű, de általában így van)
Kibírható önuralom kérdése, az én kérdésem alapvetően az, hogy minek kéne kibírni. És nem nagy libidójú embereknek való az ilyesmi.
A tanítás pedig egy dolog. Ha neki túl kicsi hozzád és, vagy éppenséggel túl nagy, tehát anatómiailag nem stimmel valami, akkor viszont meg vagytok lőve. Ott álltok házason, egy megoldhatatlan problémával. Én nagyon nagyon nem ajánlom a házasságig várakozást.
ha te nem hiszel az ő elveiben, nem csak ez az egy problémád lesz... hanem az egész házasság... ezen gondolkozz!
Volt már egyáltalán nővel a pasid?
"És mi van ha 10 cm a farka és a háj miatt csak 7? Akkor mit csinálsz?"
Exemnek 9 cm volt és vele volt a legjobb eddig a szex, mert pont a g pontomat ingerelte.
Igen szűz még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!