Baj, hogy még nem akarok lefeküdni a barátommal?
háát 16 éves lány vagyok ,és szeretem a barátomat, jól megvagyunk de ő 18 és már rég benne van a szexuális életben , én 17 éves koromig szüz szeretnék maradni és el is modntam neki meg is értette.Azt modnta h kibirja és erős érvekkel indokolta, el hittem neki .
de kb. mennyi idő után legyen valami szexuálisan?Mennyi idő után normális?
és most jó ,hogy időhöz kötöm a szüzeséggem elvesztését?
előre is köszi a válaszokat ! :)
Kösd időhöz. Én is ugyanígy akartam a 17-et megvárni, és ezt abszolút be is tartottuk, addig amíg a heves vágyak felül nem kerekedtek a céltudatos (egyébként idiótaság) gondolkodásmódon.
Aztán csak nevetni tudtunk azon, hogy próbáltam még várni, de ez nem arról szól.
Akkor kell odaadni magad, abban a pillanatban amikor úgy érzed, hogy most tényleg nagyon kívánjátok egymást, ennél jobb alkalom nem is lehetne megtörni a jeget.
Jó a koncepciód tehát, nyugodtan maradhat, de ha egyszer úgy adódik 16 évesen, hogy ott vagy akkor felejtsd el ezt a szabályt, ha viszont nem lesz olyan lehetőség akkor ha kivárod a 17-et, biztos nyugodtabban állsz majd a dologhoz, és büszke leszel magadra, hogy kibírtad és úgy fogod gondolni, hogy akkor már nincs semmi akadály, de mondom, ha ott az akadály (16 éves) és a pillanat, akkor a pillanatot választ. Ha nincs pillanat és van akadály, akkor nyugodtan legyőzheted.
Ez sok mindentől függ. :) 18/L
nem baj
amikor úgy érzed,hogy te is akarod
franciázzatok
+ (3.)
Fontos, hogy nekem is egy folyamatos megismerkedés vége volt az együttlét, tehát előtte felfedeztük egymást testét, de ha már nincs mást felfedezni, és ott a kívánat, akkor nem érdemes hónapokat elfecsérelni a szenvedéssel.
Látja, hogy nem adod magad könnyen, és ha nem tartod be a szabályodat, akkor azt fogja gondolni, hogy jobban szeretitek egymást egy holmi szabálynál. :)
A problémám az, hogy vannak érvek amiket még el is lehet fogadni az ügyben, (jobban megbízz benne, felkészülj rá, stb...) de pont a legértelmetlenebb amit választhattál: mert ha 17 leszek.
Mert akkor mi lesz? :) Semmi :) Ha ő elfogadta nekem 8, de sosem értettem miért naptár szerint élitek a szerelmi életeteket. Pont annak semmi köze a kapcsolatokhoz.
Igazából ez a 17 csak elvi kérdés, mer sokak szülei, rokonok, közemberek megvetik a lányukat ha 17 éves koruk előtt szexelnek. Lehet ez egy ilyen lelki nyugalom is, ha valaki túllép egy határt.
De ez hülyeség, amikor elragad a pillanat akkor kell 100%-ot nyújtani. :))
Egyáltalán nem baj, hogy még nem akarsz lefeküdni vele. :)
Akkor történjen meg amikor azt érzed, hogy eljött az ideje.
Tudom, hogy mindig ezt mondják, de ha előtte történik meg, nem lesz jó.
Én 17 évesen feküdtem le a pasimmal, de úgy érzem korai volt és várhattam volna még.
20/L
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!