A barátommal nemrég pettingelni kezdtük,és ő többet is szeretett volna.Én szűz vagyok.Tehát elkezdtünk pettingelni,és ő ugye szeretkezni akart volna velem,amikor én egy kicsit megálltam.És észrevette,hogy nem akarom.Megkérdezte,hogy miért nem?én nem válaszoltam,és ő rájött,hogy szűz vagyok.Szerintetek ciki,hogy nem mondtam el neki?És gáz,hogy ő jött rá?Amúgy utána nem mentünk tovább,tehát megértő volt nagyon.
Aki azt írta, hogy hülyeség megbeszélni előtte, az még nem égett be ilyen szituban, de egyszer úgyis be fog ezzel a hozzáállással :D Sokkal jobb beszélgetni a szexről, és úgy megtudni, mi várható a későbbiekben, mint ha az ágyban, felizgult állapotban tudod meg, hogy mondjuk a barátnődet semmi pénzért nem tudod rávenni arra, amit épp kívánsz. Szerintem ez alap egy párkapcsolatban. A tortának is először a receptjét nézed meg, nem kezded el összevissza dobálni a hozzávalókat a sütőbe.
2010. jan. 5. 12:00
12/15 anonim válasza:
Még nem égtem be, igazad van.De nem kell oltani, mert a 3 éves kapcsolatom tökéletesen működik, főleg, hogy nekem ő volt az első.És képzeld nem beszélgettünk előtte, hogy mit hogyan fogunk csinálni, de tudta rólam, hogy szűz vagyok, mivel értelmes emberi lény módjára tudok beszélni.Hagytam, hogy ő irányítson és mégsem égtem be.Szal...
2010. jan. 5. 22:10
13/15 anonim válasza:
Aki azt mondta, hogy "a pasi egy egyszerű állat, csak megmondod mit csináljon és csinálja"... mondanám, hogy nem így van, de így van. A lányok igényesek a szexben, nekünk egy fűtés és ágy nélküli szobában is jó, keményen vagy gyengéden, elölről vagy hátulról, alul vagy felül, vagy oldalt, fekve állva üllve, kettesben hármasban vagy közönség előtt. Mondd neki, hogy mit csináljon és nem fog tiltakozni...
18/F
2010. jan. 6. 19:09
14/15 anonim válasza:
Azért a "cumit" vesd be előbb neki--örülni fog:)
2010. jan. 10. 13:23
15/15 anonim válasza:
persze, kicsit ciki, de csak te érezheted annak. a barátod max taplónak érezheti magát, hogy erre nem is gondolt és hátha ezzel kellemetlenséget okozott neked.
nem kell nagy ügyet csinálni az egészből. jöhet tovább a petting, bár nincs sok értelme önmegtartóztatni, ha van egy kedves barátod, aki jól kezelte már a leírt helyzetet is. persze erről nem én döntök :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!