Vmi segítene? Kicsit ciki :$
Figyelt kérdés
vki letudná nekem írni az első együtt lét pontos menetrendjét? :$2011. febr. 4. 13:51
1/11 anonim válasza:
Csak akkor ha te leírod az első randi pontos menetrendjét...
2/11 anonim válasza:
párat rárántasz utána közlöd,told le a gatyát gizi merev a kígyó,letolja,majd addig tolod huzod ki be mig ki nem fön a fehér trutyi a kukidból
5/11 anonim válasza:
Nem azért mondom. Neked nem való 1üt lét.
6/11 anonim válasza:
Egész pontosan olyan mint a második.
7/11 anonim válasza:
Esetleg 'Vki' mert a 'Vmi' az a valamit jelenti, és én nem tárgy, hanem egy személy vagyok...
8/11 anonim válasza:
Kicsit ciki, hogy nem tudsz értelmesen írni, de úgy látom téged is jobban zavar, hogy a szex "menetrendjével" nem vagy tisztában.
A menetrend a következő:
18:30 előszoba - fiú megérkezik a lányhoz
18:45 hálószoba - bemennek
19:00 ágy - szex
22:00 fürdőszoba - fürdés vagy
hálószoba - alvás
Járatok indulhatnak a fiúhoz is!
9/11 anonim válasza:
Pontos menetrendjét??? Ha készen állnál rá, akkor ezt a kérdést nem tetted volna fel.:D:D
10/11 anonim válasza:
Hát szerintem hanyagold ezt a témát ha ilyet kérdezel....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!