Szerintetek ez kicsit ciki volt?
Figyelt kérdés
A barátommal nemrég pettingelni kezdtük,és ő többet is szeretett volna.Én szűz vagyok.Tehát elkezdtünk pettingelni,és ő ugye szeretkezni akart volna velem,amikor én egy kicsit megálltam.És észrevette,hogy nem akarom.Megkérdezte,hogy miért nem?én nem válaszoltam,és ő rájött,hogy szűz vagyok.Szerintetek ciki,hogy nem mondtam el neki?És gáz,hogy ő jött rá?Amúgy utána nem mentünk tovább,tehát megértő volt nagyon.2010. jan. 4. 14:18
1/15 anonim válasza:
te jo anyam, hat ez nagyon ciki, nem is értem, h lehetsz ilyen nyugodt. én már réges - régen elsüllyedtem volna. na, dehogy ciki. miért lenne az? de ti erről előtte miért nem beszélgettetek?
2/15 A kérdező kommentje:
hát igen,én is erre gondoltam utána.....
2010. jan. 4. 14:22
3/15 anonim válasza:
Szerintem nem volt kínos, de már szólnod kellett volna neki róla, hogy még szűz vagy.Hidd el ha szeret(tudom mindenki ezt mondja), akkor nagyon megértően és gyengéden fog veled viselkedni.
4/15 anonim válasza:
Szerintem viszont elég ciki, hogy úgy álltok neki ilyen intim dolgoknak, hogy előtte egyáltalán nem beszélgettek róla. Azzal kéne kezdeni, hogy kinek milyen tapasztalatai voltak, mit hogyan szeret. Sokkal egyszerűbb így felmrni, hogy mennyire illetek össze ilyen téren. Ha csak menet közben derül ki, hogy mondjuk ő nem szereti az orált, neked megminden vágyad, az irtó ciki tud lenni.
5/15 anonim válasza:
Ez hülyeség, hogy előtte meg kell beszélni, hogy mit fogtok csinálni, meg ki mit szeret.Főleg egy szűz lány esetében akiknek sok tapasztalata nincsen, maximum a pettingelés körében.Ez első alkalomnál jobb ha a tapasztaltabb barátodra bízod, hogy mit hogyan csináljatok, de előtte feltélenül mondd el neki, hogy még szűz vagy.Szép lassan meg úgyis tudni fogjátok, hogy ki mit szeret.;):):)
6/15 A kérdező kommentje:
Megnyugodtam
2010. jan. 4. 16:11
8/15 A kérdező kommentje:
nem szeretnék dugni vele
szeretkezni szeretnék :)
2010. jan. 4. 17:07
9/15 anonim válasza:
Nem, nem ciki. És nem, nem hülyeség megdumálni előtte, kivéve akkor ha valamelyik fél szűz, de akkor sem árt, mert sok mindent letisztáz. Sőt, akár fel is izgathat egy ilyen beszélgetés, és átvihetitek gyakorlatba az elméletet! ;)
10/15 anonim válasza:
Nem olvastam végig az összes kommentet, de nem az a ciki hogy szűz vagy hanem hogy nem tudsz beszélni! A hapsi egyszerü állat meg kel neki mondani mit akarsz. és szótfogad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!