Van aki prostival vesztette el a szűzességét?
Olyanok irjanak, akik prostival csinálták először. Személyes tapasztalatot, tanácsot, tippet, bármit!
24/f
Most komolyan, egy qrva-t akarsz először megdugni?
Van egy csomó csaj akiket jó dumával ágyba lehet vinni. Szerintem nem érdemes prostihoz járni. Legalábbis nekem nem lenne gusztusom. Én 23 voltam amikor először dugtam, és nem szégyellem. Az a baj hogy mindenkinek balfsz az apja és nem tanítják meg a fiúkat csajozni, szóval magadtól kell rájöjj egy csomó dologra és időbe telikk azért vagy még ilyen idősen szűz. Na Hail Satan
Nálam pont aktuális a kérdés, helyesbítve csak volt, én is 24 vagyok és ezen a héten veszítettem el egy prostival, természetesen olyannal akihez lakásra kell menni.
Az egy dolog, hogy nem bántam meg, de olyan szinten nem bántam meg, hogy vissza is fogok hozzá menni, ezt jeleztem is neki, mert már akkor pozitív élményként éltem meg az egészet.
Nagyon kellemes élmény volt, mondtam neki, hogy mi a helyzet velem szexuális téren, és ezek után olyan pozitívan csalódtam benne mint szolgáltatóban és mint a szituációban, hogy ezt leírni nem tudom!
Mindenre odafigyelt, kérdezett hogy mit és hogyan szeretnék, nem csak előtte hanem közben is, ráadásul nagyon aranyos volt, egyfolytában törődött velem minden elképzelhető téren. Azt mondta igaz felüdülés volt ilyen fiúval lennie mint én, mert a legtöbb vendége nagy darab és idősebb vagy szimplán már idős is volt.
De ettől én nem idegenkedtem el tőle, hála Istennek elég óvatos lány, natúr orált is csak úgy vállal ha már nagyon ismeri a vendégeit, vagy esetleges szimpátia által. De nem engedi, hogy a szájába élvezzenek így lenyelésről sem eshet szó. Előtte és utána is megnéztem az adatlapját a neten, valóban ezeket válallja, szal nem vállal többet mint amit mondott.
Nyilván nem magam miatt kedvelt meg, de legalább fiatal voltam (alig 2 évvel idősebb csak nálam) és szűz voltam, tudta, hogy így nem lehetek tele nemi betegségekkel és testalkatilag is jobban kedvére voltam ellenben legtöbb páciensével.
Ezeket csak azért írom neked, hogy az egésznek az a lényege, hogy csak rendesen szét kell nézned a neten, olvasd el az adatlapját, mit vállal-mit nem, és ami még ennél is fontosabb a beszámolókat, az élményeket amiket írnak a kiválasztottadról. Győződj meg arról is, hogy tényleg ő van e a képen, a beszámolókban legtöbb esetben erre is kitérnek. A legprofibb oldalak: rosszlányok.hu, beszamolok.com, videkilany.hu
Én is ezekből szűrtem le, hogy kihez kell mennem. Informálódni kell.
És semmi miatt sem fog kinevetni téged, némelyiknek meg tényleg igazi kincs az olyanok mint te vagy én, és odafog figyelni rád, egyfolytában kérdezni fog az adott helyzetben, törődni fog veled.
Másrészt neki sem célja, hogy rontsa a saját üzletét, hogy bármilyen negatív élmény miatt elveszítsen egy visszajáró vendéget. Gondolok itt a kinevetésre, gúnyolódásra stb. Amelyik ezt csinálja annak vagy nagyon rossz napja van, vagy valami magánéleti problémája van, ami nem hagyja a munkájára figyelni.
És sokszor mondják, hogy nem jó egy prostival a szex, nem mennének prostihoz mert olyan mű szaga van az egész szituációnak. Érdekes, én ezt sem éreztem, és bőven tudtam élvezni a szexet. Hát nem vagyunk egyformák. Sokan nem hajlandóak tudomásul venni, hogy ez is ugyanolyan szolgáltatás mint bármi más, fizetsz érte, és megkapod a szolgáltatást, max. a szolgáltatás tárgya az ami miatt kukorékolást hallasz, de tudjuk, hogy amiben benne van a szex, az fokozott figyelmet kap, viták egész sorát szíthatja.
Úgyhogy nézz szét körültekintően a neten, és menj bátran, mert ebben az égvilágon semmi különös nincs mint ahogyan ezt legtöbben beállítják.
A védekezésre figyelj, gumit franciánál is használj!
Ha gondolod a biztonság kedvéért vihetsz gumit, de 100%, hogy lesz nála.
Ha ezeket betartod nagyon kellemes élménybe lesz részed, és nem kell nemi betegségektől tartanod.
Sok sikert hozzá!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!