Van aki prostival vesztette el a szűzességét?
Olyanok irjanak, akik prostival csinálták először. Személyes tapasztalatot, tanácsot, tippet, bármit!
24/f
"Ez azokra is vonatkozik akik ilyen 20+ körül kérnek egy órára?"
igen. akármennyiért is dolgozik, akkor sem fogja élvezni. Esetleg lelkesebben játsza meg az orgazmust.
Persze ha nagyot akarsz élvezni, meg egy jót szexelni, arra jó a prosti. De nekem nem jó az olyan szex, amit csak én élvezek. Olyan lánnyal jó szexelni aki kíván téged. Én csak az olyan szexet élvezem, ahol örömet szerezhetek a lánynak.
Èn is annál vesztettem el, nem bántam meg. Nem egy bonyolult dolog . Felhívod, megbeszélitek az időpontot, címet, mit szeretnél és az ösdzeget.
Veszel neki egy nagy csokor virágot vagy egy tábla milka csokit. Ovszert vihetsz, de nekik is van. Odaérsz becsöngetsz, ott ben bemutatkoztok egymásnak, odaadod a pénzt és az ajándékod. Kicsit ismerkedtek, levetkőzöl és hozá bújsz:)
Valszeg tényleg nem élvezi a szex részét, bár ők is emberek; de ha humoros vagy és kedves, akkor nem csak egy átlagos kuncsaftként tekint rád.
Sok sikert.
#4 vagyok.
Kb úgy van ahogy az előző leírta.
Miért nevetett volna ki ? Ha telefonon vagy személyesen is kiröhögi az embereket akkor munka nélkül marad.
Beszélgettünk, hogy kik szoktak hozzá járni és miket kérnek... hidd el a szüzesség elvétel ahhoz képest csak felüdülés :-)
Amúgy én nem vittem semmit csak magamat. Miért ajándék ?hozzám sem úgy jönnek munka közben az emberek, hogy ajándékot kapjak mert végzem a munkám.
Amúgy az eredeti foglalkozása ugyanaz volt mint nekem, csak ez messze jobban fizet XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!