Van aki prostival vesztette el a szűzességét?
Olyanok irjanak, akik prostival csinálták először. Személyes tapasztalatot, tanácsot, tippet, bármit!
24/f
ne ne ne ne ne
ne akard ne akard
én átéltem annó és nem akarod megtudni milyen az
elhiheted
vagy ha nagyon akarsz akkor nagyon de nagyon igényes nővel tedd ne egy sima útszélivel
de sajnos az igényes nagyon drága :/ 30/f és 17 voltam amikor ez megtörtént... a mai napig bánom
Akinél én voltam nagyon normális volt, és teljesen közvetlen. Az elején beszélgetés ki mit csinál, mit szeret, mire gyűjt...
Már az elején mondtam, hogy nincs tapasztalatom, de ezt úgy is látta. Azt mondta a többség nem szokta mondani ha szűz, max a végén.
Mondta , hogy mit hogyan csináljak. Jó gyorsan elment az egy óra ...
Mindketten 24 évesek voltunk.
Azt hittem kellemetlenebb lesz, hogy ő évekóta abból él amihez nekem még semmi közöm sem volt. De a vége jó volt.
Azóta sem tudtam összehozni semmit.
most néztem az wlöttem lévőt.
akiről írtam lakásos 15/óra.
#3: Lakásosra gondoltam a beszamolok-ról!
Miért volt annyira rossz, hogy még mindig bánod? Mesélj!
azért volt rossz mert nem törődöt velem
kb alig bírtam elmenni és chhhhh zett velem
nem oolyan jó várd meg szerintem az igazit légy akár 24 vagy 30éves
az esetek nagy részében olyan mint nekem volt. mintha egy géppel lettem volna. egyáltalán nem élvezi. úgy és azt csinál, amit és ahogy mondasz neki. de élvezni nem fogja akármit is csinálsz. és én csalódtam magamban, hogy csak ennyit tudok. de később rájöttem, hogy nem voltam annyira béna, hanem nekik ez olyan, mint nekem a takarítás. Azt élvezem benn a legjobban, hogy Vége!
Elveszítheted prostival, de nem fogsz megtanulni szeretkezni. Ne várj többet lyukérzék fejlesztésnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!