Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A fiúk inkább ne mondják el...

A fiúk inkább ne mondják el hogy szüzek, igaz?

Figyelt kérdés
Az öcsém tanácsot kért tőlem abban, hogy elmondja-e a barátnőjének. A lánynak már volt egy fiúja korábban, nem szűz. Én azt mondtam neki, hogy természetesen ne. Az én életemben első lány sem tudta meg soha, hogy szűz voltam amikor először csináltuk. Ez szerintem így van rendjén. Egy nőnél érték lehet a szüzesség, de mindenképpen normális és elfogadott ha még az, egy fiúnál inkább a bénaság jele, különösen abban a korban, amennyiben az öcsém van (20) és amennyiben én voltam akkor (19). 18 év alatt talán még egy fiú sem szégyelli a dolgot, de tudom hogy a 20 körüli, vagy 20 feletti szűz férfiak nagyon utálják magukat és szégyellik magukat emiatt legtöbbször. Nekem is van olyan közelebbi ismerősöm, akiben emiatt is nagy a keserűség. És most nem arról beszélek hogy mások nézik le őket, hanem hogy ugyanezért ők nézik le saját magukat.
2014. jún. 15. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem egyenesebb elmondani. Én megtettem volna legalábbis ebben a helyzetben.
2014. jún. 15. 19:40
 2/6 anonim ***** válasza:
17 éves voltam mikor elvesztettem. A lány már nem volt az, de így jóval megértőbb volt és pettingeltünk előtte egy keveset.
2014. jún. 15. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Szóval én nem tartom gáznak elmondani.
2014. jún. 15. 19:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Felesleges hazudni. Ha a lány nem valami bugyuta tinir.bi, akkor normálisan viszonyul hozzá. Ráadásul még 20 évesen fiatal az öcséd...
2014. jún. 15. 20:12
 5/6 A kérdező kommentje:
Fiatalnak én azt a legjobb barátomat tartottam, aki már 14-15 évesen dugott két barátnőjével, 16-17 évesen komoly kapcsolata volt, 18 évesen leszopta egy lány ismerőse a baráti köréből és 20 évesen a nyári fesztiválokon dugta a nőket.
2014. jún. 15. 20:15
 6/6 anonim válasza:
ha nem kérdi a lány akkor nem kell erőltetni a témát. meg minek
2014. jún. 26. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!