15/L és 17/F.2 éve vagyunk együtt. Mind 2-en szűzek vagyunk. És azt akarom, hogy ma megtörténjen. De parázok. Nem mondanátok valamit ami megkönnyítené az egészet? (FONTOS! )
Figyelt kérdés
2014. jún. 9. 17:17
1/7 A kérdező kommentje:
Akár privátban is lehet ìrni.:)
2014. jún. 9. 17:18
2/7 anonim válasza:
Nos akkor én mondok valamit, ami egészen biztosan megnyugtat. Lehet, hogy elsőre nem fogod tudni megemészteni, és az is lehet, hogy nem fogadod el, akár ki is köpöd. Végtére is, nem olyan könnyű, hogy csak úgy hozzászokj a gondolatához, de ha egyszer megérted a lényegét, az egész életed szebb lehet:
PÁLINKA
4/7 A kérdező kommentje:
Ha valaki szerelemböl leakar feküdni a párjával az már ku rva? Értem én a logikád.Ja mégse.:)
2014. jún. 9. 17:28
5/7 anonim válasza:
Te nem szerelemből akarsz lefeküdni, hanem hirtelen felindulásból kufircolni. A még normális részed az ami kiíratta veled ezt a kérdést.
6/7 anonim válasza:
Pl 8 éves is lehet szerelmes. Akkor ő is szexeljen?
Semmivel nem vagy különb mint egy 8 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!