Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 éve van barátnőm, 16 évesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 éve van barátnőm, 16 évesek vagyunk. Hosszú három éve együtt vagyunk én úgy érzem, hogy már eljött az az idő, hogy megtörténjen a dolog. Kérdeztem őt is, de azt válaszolta még 1 picit várjunk mert fél tőle. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Én már nem bírok várni :)
2011. febr. 3. 09:58
 1/7 Fülünyúl ***** válasza:
Ha nem szeretnéd, hogy ezen bukjon el a kapcsolatotok, akkor várd meg türelmesen míg ő is szeretné. Addig maszturbálj. Ha rákényszeríted az akaratodat, vagy megzsarolod hogy otthagyod ha nem szexel azzal csak ártasz és eltaszítod magadtól a lányt. Az én tanácsom az, hogy várd ki míg benne is megérik a gondolat. Hidd el, hogy érik benne is (ha szeret).
2011. febr. 3. 10:01
 2/7 anonim ***** válasza:

"

3 éve van barátnőm, 16 évesek vagyunk. Hosszú három éve együtt vagyunk én úgy érzem, hogy már eljött az az idő, hogy megtörténjen a dolog.",

Idáig olvastam, és azt hittem , hogy szakítani akarsz vele :D ,mert valami újat akarsz mostmár elvégre nem nagyon szoktak ilyen "hosszú" kapcsolatok lenni ilyen fiatalon . Vagyis nekem nem voltak :D

Na mind1, amúgy igaza van az elsőnek , ha ő nem akarja akkor nem tudsz mit csinálni. Ez van .

2011. febr. 3. 10:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Tapasztalatból mondom, hogy ha nyaggatod ez miatt, akkor a barátnődet elijeszted és még az a parányi akarás sem lesz benne. Én egy év után feküdtem volna le a párommal, addig várt rám. De hogyan. Az utolsó pár hónapban annyit nyaggatott, hogy teljesen elvette a kedvem, mert erőltetettnek éreztem már az egészet..ez a kapcsolat romlásához vezetett, végül szakítottunk. Rá pár hónapra találkoztam egy kedves sráccal, aki máig a párom(3 éve). Fél év után lefeküdtem vele, mert akartam. Soha nem nyaggatott, türelmesen várt rám.
2011. febr. 3. 10:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Attól függ konkrétan mibe kezdenél bele? Mert ha már volt petting például vagy láttátok egymást meztelenül akkor nem kellene féljen tőle. Ha meg még ezek sem voltak meg akkor meg ideje lenne legalább elkezdeni. És ha nem volt még semmi, akkor ne azzal kezdd hogy szexelni akarsz vele, hanem először hogy szeretnéd látni meztelenül, aztán hogy szeretnéd megérinteni ott lent, stb
2011. febr. 3. 10:38
 5/7 A kérdező kommentje:
igen már volt olyan dolog, hogy benyúltam a bugyi alá és kicsit felizgattam, ő is járt már a boxeremben. Kettesben voltunk itthon csak nem volt gumi. Viszont akkor azt éreztem, hogy benne lett volna ő is. Lehetséges , hogy egy jó alkalmat szalasztottunk el?
2011. febr. 3. 10:53
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
Lehetsèges, hogy egy jò alkalmat szalasztottatok el, de szerintem nem. Mert ha utàna azt mondta, hogy mèg vàrni akar, akkor nincs rà kèsz, ès akkor evidens, hogy elotte sem volt. Legyèl mèg turelmes, de a pettinget gyakoroljàtok. Utàna egyszer petting kozben majd megkivàn, ès kèri, hogy menjetek tovàbb. Vagy te is megkèrdezheted egyszer, mikor làtod, hogy màr szeretnè, csak max nem mer szòlni, mert fèlènk. 18/L
2011. febr. 3. 17:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendes válaszokat:)
2011. febr. 3. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!