Miért mondják, hogy a csúnya és pénztelen fiúk azért maradnak örökké szüzek mert túl magasra teszik a mércét?
Nekem tényleg nem számít a külső. Mégsem kellek senkinek.
Sokan mondogatják, hogy a két nem nem is különbözik annyira egymástól. Pedig szerintem nagyon is. Mert naponta panaszkodnak itt nők, hogy
- a pasijuk nem szexel velük
- a pasijuk bunkó velük és megcsalja őket
- a pasijuktól gennyes folyásos nemibetegséget szedtek össze mert csalja őket
- a pasijuk megverte őket és erőszakos, durva velük
- nincs pasijuk és nem kellenek senkinek
- még a szüzességüket sem sikerül elveszíteniük
- a pasijuk otthagyta őket a gyerekkel vagy terhesen
- folyamatosan maszturbálnak és vibrátort használnak de hiányzik már nekik egy hús-vér pasi
Nagyon sokáig próbáltam elnyomni magamban a késztetést, de csak rosszabb lett. Már az egész életem romokban hever emiatt. Teljesen depressziós lettem, már a napi 10-20 maszturbáció sem segít. Hiányzik az érintés, hiányzik az, hogy odabújjak valakihez.
A nőkben ilyen nincs. Ők képesek bármeddig kibírni szex nélkül és sokuknak még erőfeszítésbe sem telik, teljesen természetesnek veszik ezt az állapotot.
Én pedig a középiskola óta egyre mélyebbre süllyedtem és egyre inkább elsivárosodtak az emberi kapcsolataim. Nem születtem ilyennek. Én is úgy kezdtem, hogy tele önbizalommal belevágtam az életbe. Kaptam pofonokat is, ami után felálltam. Egy ideig. Mindez a nemi érésemmel kezdődött. Addig egy kimeríthetetlen energiabomba voltam, majd végül szépen lassan az itteni sikertelenségek felőröltek. Egyre kevésbé tudtam boldog lenni, mert hiányzott egy lány az életemből, emiatt pedig egyre több kudarc ért és egyre mélyebbre kerültem, ami miatt egyre jobban elment a kedvem az élettől.
Igyekszem mind a mai napig erőt venni magamon de a lelkesedés csak 1-2 napig tart, utána újra előjön ez az érzés, hogy soha nem volt még barátnőm és talán soha nem is lesz már és egyre távolabb kerülök ettől. Mert rengeteg dolgot helyre kéne hozni az életemben, de jelenleg annyira felőröl ez az egész, hogy már az alapvető dolgokhoz is egyre nagyobb erőt kell vennem magamon.
Nem tudom elterelni sem a figyelmemet, mert mindenről a szex jut eszembe.
Nem hiszem, hogy Ő: http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__onismereti-ker..
Testileg, vagy családi háttér, vagy akármi szempontjából előnyben indulna hozzád képest... Valahogy mégis összeszedte magát.
"A nők bármeddig képesek kibírni szex nélkül."
Itt látszik, hogy nem ismered a nőket. Ezt nem nőként írtam.
Mert kiegyensúlyozott, be van táblázva az élete, tanul, kreatív, ugyanakkor matematikai, mérnöki gondolkodása is van, RANDIZIK, barátaival kocsmázik.
Te tényleg hülyének nézel vagy szórakozol? Egyetlen párhuzamot nem tudok kettőnk között mondani a két leírás alapján meg amúgy sem. Még a külsőnk sem hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!