Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért mondják, hogy a csúnya...

Miért mondják, hogy a csúnya és pénztelen fiúk azért maradnak örökké szüzek mert túl magasra teszik a mércét?

Figyelt kérdés

Nekem tényleg nem számít a külső. Mégsem kellek senkinek.

Sokan mondogatják, hogy a két nem nem is különbözik annyira egymástól. Pedig szerintem nagyon is. Mert naponta panaszkodnak itt nők, hogy

- a pasijuk nem szexel velük

- a pasijuk bunkó velük és megcsalja őket

- a pasijuktól gennyes folyásos nemibetegséget szedtek össze mert csalja őket

- a pasijuk megverte őket és erőszakos, durva velük

- nincs pasijuk és nem kellenek senkinek

- még a szüzességüket sem sikerül elveszíteniük

- a pasijuk otthagyta őket a gyerekkel vagy terhesen

- folyamatosan maszturbálnak és vibrátort használnak de hiányzik már nekik egy hús-vér pasi

Nagyon sokáig próbáltam elnyomni magamban a késztetést, de csak rosszabb lett. Már az egész életem romokban hever emiatt. Teljesen depressziós lettem, már a napi 10-20 maszturbáció sem segít. Hiányzik az érintés, hiányzik az, hogy odabújjak valakihez.

A nőkben ilyen nincs. Ők képesek bármeddig kibírni szex nélkül és sokuknak még erőfeszítésbe sem telik, teljesen természetesnek veszik ezt az állapotot.

Én pedig a középiskola óta egyre mélyebbre süllyedtem és egyre inkább elsivárosodtak az emberi kapcsolataim. Nem születtem ilyennek. Én is úgy kezdtem, hogy tele önbizalommal belevágtam az életbe. Kaptam pofonokat is, ami után felálltam. Egy ideig. Mindez a nemi érésemmel kezdődött. Addig egy kimeríthetetlen energiabomba voltam, majd végül szépen lassan az itteni sikertelenségek felőröltek. Egyre kevésbé tudtam boldog lenni, mert hiányzott egy lány az életemből, emiatt pedig egyre több kudarc ért és egyre mélyebbre kerültem, ami miatt egyre jobban elment a kedvem az élettől.

Igyekszem mind a mai napig erőt venni magamon de a lelkesedés csak 1-2 napig tart, utána újra előjön ez az érzés, hogy soha nem volt még barátnőm és talán soha nem is lesz már és egyre távolabb kerülök ettől. Mert rengeteg dolgot helyre kéne hozni az életemben, de jelenleg annyira felőröl ez az egész, hogy már az alapvető dolgokhoz is egyre nagyobb erőt kell vennem magamon.

Nem tudom elterelni sem a figyelmemet, mert mindenről a szex jut eszembe.

2013. okt. 11. 23:09
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Megértem a helyzetedet, lényegében én is hasonló cipőben járok, bár én 27 éves vagyok, de még sosem volt még egy randim sem. De a barátnő nem fog belibbenni az ajtón, azért tenni kell, próbálkozni. Így csak egy helyben topogsz. A kudarctól nem kell félni, megesik. Én már a 300. visszautasításon is túl vagyok. Na és? Szerintem sokkal rosszabb 10 év múlva belegondolni abba, hogy mi lett volna, ha próbálkozol. Nekem tiszta a lelkiismeretem ilyen szempontól. Mindent megteszek annak érdekében, hogy párt találjak. Félre ne érts: az én kinézetemmel ez soha sem fog sikerülni. De itt az elv a lényeg.
2013. okt. 12. 10:33
 22/29 anonim ***** válasza:
Nem kell sok pénz a csajozáshoz. Persze nem árt egy normális helyre elhívni, de sok lány nem igényli ezt... PRÓBÁLKOZZ! Szerinted??!! Ha nem próbálkozol nem fog változni semmi... És addig kell csinálni amíg meg nem lesz az a bizonyos lány. 26 évesen megérthetnéd ezt. Nem fog egy lány bekopogtatni az ajtódon, hogy: "Szia! Tetszel! Megismerkedünk?"
2013. okt. 12. 10:33
 23/29 anonim ***** válasza:

"A pszichológus egy szakbarbár aki klisékben gondolkodik. DSM-IV meg BNO és annyi. Ja, bocs az a pszichiáter. A pszichológus Rorschach tesztet csináltat és abból mondja meg a tutit."

Egy ilyen tudatlan, arrogáns pöts nemhogy nőt, de még normális életet sem érdemel.

2013. okt. 12. 12:30
 24/29 anonim ***** válasza:

Nézd, én végigolvastam ezt a 4 oldalt és a 11. válaszolónak kell, hogy igazad adjak: neked az alap bajod a gondolkodásmódod és a hozzáállásod.

"Egy nőre lenne szükségem, aki értelmet ad az életemnek."

A-a. Ez nem így működik. Előbb neked kell értelmet találnod az életednek, mert így egészséges lelkületű nő szóba sem fog állni veled. Nem arról van szó, hogy ronda vagy esetleg csóró, hanem hogy "az egész életem romokban hever" "depressziós" "mélyebbre süllyedtem" "olyanokat is kínként élem meg, hogy ki kell mennem vizet inni" csak hogy a saját szavaidat idézzem vissza neked. Az, hogy érzelmileg instabil vagy és nem tudsz mit kezdeni az életeddel, kb. olyan vonzó, mint egy 3 napos állattetem az út szélén.

Tulajdonképpen teljesen mindegy, hogy elmégy pszichológushoz, átmégy totál ezoba és benyalod a vonzás törvényét, elkezdesz Csernust olvasni, regelsz PUA fórumra vagy önfejlesztő irodalmat bújsz, az eredmény kb. ugyanaz.

"A MEGOLDÁS egy nő lenne."

Oké. Tegyük fel, hogy valami csoda folytán összeszedsz 1 db érett, értelmes nőt. Mit kezdesz vele?

- egyrészt a kérdésedből és a 16. hozzáaszólásból kiderül, hogy nem csak lövésed nincs hogyan működnek a nők, de még sóher is vagy

- mivel instabil vagy érzelmileg és az önértékelésed is valahol a béka se.gge alatt csücsül 3 méterrel, folyamatosan gondok lesznek a párkapcsolatoddal, pl. féltékeny leszel, mert nem bízol abban, hogy egy jó nőt meg tudsz tartani stb. stb.

2013. okt. 12. 13:21
 25/29 A kérdező kommentje:

Nem vagyok sóher. Ha lenne egy barátnőm, akkor ahogyan a kevés pénzemből telik gondoskodnék róla. Bizonytalan dolgokban vagyok sóher. Hogy elmegyek egy szórakozóhelyre és ott előre fizetek és utólag vagy kapok érte valamit vagy nem, de leginkább nem. Ennyi erővel szökőkútba is dobálhatom a pénzt.

De ha van egy barátnőm aki bizonyítottan vonzódik hozzám, mert megcsókol, hozzámér, esetleg le is fekszik velem mert már ott tartunk, akkor ott már nem kell kockáztatnom semmit. Ott már meghívhatom őt bármire, programokat szervezhetek, mert tudom, hogy azért teszem, mert a BARÁTNŐM.

Nem pedig idegen nőkre szórom a kevés pénzemet és vagy kapok érte cserébe valamit, vagy nem. Nem akarok amiatt hajléktalan lenni, mert elszórtam a pénzemet idegen nőkre.

Nem kell ilyen nagy szavakkal dobálózni, hogy érzelmileg érett meg egészséges lelkületű. Nekem bármilyen nő megfelelne, aki nem idegbeteg, nem tör-zúz, tud viselkedni viszonylag intelligensen (itt nem a lexikális tudást vagy az IQ-t értem hanem például nem köpköd meg üvöltözik az utcán mint egy cigányasszony).

A legfontosabb, hogy képes legyen vonzódni hozzám, ne undorodjon tőlem.

2013. okt. 12. 16:07
 26/29 bgv.hun válasza:
Szerintem pont ez a baj. Hogy kilóra akarod megvenni a nőket. Nem igazán tiszteled őket.
2013. okt. 12. 16:31
 27/29 anonim ***** válasza:
Nem az a baj, hogy valaki magasra teszi a mércét, hanem az, hogyha nem hajlandó "felnőni" hozzá és várja a sültgalambot. Igényei legyenek mindenkinek, csak tudja azt is reálisan, hogy ő cserébe mit képes nyújtani a másiknak.
2013. okt. 12. 20:19
 28/29 A kérdező kommentje:

Tisztelni nemtől függetlenül azt lehet, aki kiérdemli. Ez általános dolog nálam, nem a nőknek szól. Tanárt, szülőt vagy politikust is csak akkor fogok tisztelni, ha kiérdemli a tiszteletet. És fordítva is ezt várom el. Engem se tiszteljen senki feltétel nélkül.

Nem akarok kilóra megvenni senkit, egyszerűen nem hagyom magam lehúzni. Nagyon sokan élnek abból hosszú évekig, hogy más embereket húznak le. Nem csak nők, de a nőknél pont kapóra jön az, hogy a férfi a pénzével akar csajozni.

2013. okt. 13. 00:53
 29/29 bgv.hun válasza:

Helyesbítek, nem csak a nőket nem tiszteled.

A tisztelet lényege, hogy legalább egy szintig elismered a másik személy személyiségének létjogosultságát, hasznosságát, függetlenül attól, hogy egyetértesz-e vele, vagy sem.

Az a megközelítés, hogy szerinted csak azt az embert kell tisztelni, aki a te szempontjaid szerint maximális érdemeket vív ki, arra utal, hogy nem túl fejlettek a szociális képességeid. Szerintem ezeket kéne fejleszteni, sok ismerkedés, barátkozás, kapcsolatok segítségével.

Az alázat tanulásának egyetlen módja, hogy megméretteted magad, vagyis kiszabadulsz ebből a kényelmesnek tűnő burokból, amiben most élsz, és fejest ugrasz a mély vízbe, ahol meglátod, hogy szakmailag, emberileg mennyire elég és hasznos az, amit eddig magadról gondoltál. Ez egy hosszú tanulási folyamat, amely során tanulni tanulsz meg. Tanulni másoktól, és elfogadni őket. Valahol itt kezdődik az őszinte tisztelet. Javaslom neked, hogy próbálj meg ezen az úton elindulni, mert nem olyan rég még én is ott tartottam, ahol te most tartasz és ha akkor nem léptem volna ezt meg, már sehol sem tartanék.

2013. okt. 13. 13:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!