Miért mondják, hogy a csúnya és pénztelen fiúk azért maradnak örökké szüzek mert túl magasra teszik a mércét?
Nekem tényleg nem számít a külső. Mégsem kellek senkinek.
Sokan mondogatják, hogy a két nem nem is különbözik annyira egymástól. Pedig szerintem nagyon is. Mert naponta panaszkodnak itt nők, hogy
- a pasijuk nem szexel velük
- a pasijuk bunkó velük és megcsalja őket
- a pasijuktól gennyes folyásos nemibetegséget szedtek össze mert csalja őket
- a pasijuk megverte őket és erőszakos, durva velük
- nincs pasijuk és nem kellenek senkinek
- még a szüzességüket sem sikerül elveszíteniük
- a pasijuk otthagyta őket a gyerekkel vagy terhesen
- folyamatosan maszturbálnak és vibrátort használnak de hiányzik már nekik egy hús-vér pasi
Nagyon sokáig próbáltam elnyomni magamban a késztetést, de csak rosszabb lett. Már az egész életem romokban hever emiatt. Teljesen depressziós lettem, már a napi 10-20 maszturbáció sem segít. Hiányzik az érintés, hiányzik az, hogy odabújjak valakihez.
A nőkben ilyen nincs. Ők képesek bármeddig kibírni szex nélkül és sokuknak még erőfeszítésbe sem telik, teljesen természetesnek veszik ezt az állapotot.
Én pedig a középiskola óta egyre mélyebbre süllyedtem és egyre inkább elsivárosodtak az emberi kapcsolataim. Nem születtem ilyennek. Én is úgy kezdtem, hogy tele önbizalommal belevágtam az életbe. Kaptam pofonokat is, ami után felálltam. Egy ideig. Mindez a nemi érésemmel kezdődött. Addig egy kimeríthetetlen energiabomba voltam, majd végül szépen lassan az itteni sikertelenségek felőröltek. Egyre kevésbé tudtam boldog lenni, mert hiányzott egy lány az életemből, emiatt pedig egyre több kudarc ért és egyre mélyebbre kerültem, ami miatt egyre jobban elment a kedvem az élettől.
Igyekszem mind a mai napig erőt venni magamon de a lelkesedés csak 1-2 napig tart, utána újra előjön ez az érzés, hogy soha nem volt még barátnőm és talán soha nem is lesz már és egyre távolabb kerülök ettől. Mert rengeteg dolgot helyre kéne hozni az életemben, de jelenleg annyira felőröl ez az egész, hogy már az alapvető dolgokhoz is egyre nagyobb erőt kell vennem magamon.
Nem tudom elterelni sem a figyelmemet, mert mindenről a szex jut eszembe.
"Egy nőre lenne szükségem, aki értelmet ad az életemnek."
Nono, a nő csak a hab a tortán, ha már eleve olyan életet élsz, ami számodra megfelelő és ő ehhez csatlakozik. Az nem működik, hogy egy nő ad célt és értelmet az üres és sivár életednek. Egy ilyen "kapcsolatban" te is és ő is csak szenvedne.
Kötetlenül szexeljek? Az ahhoz vezető utat olyannak érzem csúnya, pénztelen és szűz férfiként, mintha arra szólítanának fel, hogy írjak egy doktori disszertációt kvantumfizikából japán nyelven.
Szó szerint semmiről nincs fogalmam. Milyen szórakozóhelyekre menjek, milyen öltözékben, ruházatban, mennyi a belépő, milyenek az ottani árak, milyenek az ottani szokások és egyáltalán hogyan kell kezdeményezni.
Barátnőt szeretnék, aki mellettem van és szeret. Nem vonz az, hogy 26 éves fejjel úgy éljek, mint egy 14 éves. Egy állandó kapcsolatot szeretnék, aki mellett önmagam lehetnék és kiteljesedhetnék, akit nem kéne meghódítani kamudumákkal, nekem ez nem stílusom.
Érett vagyok egy komoly kapcsolatra, csak az odavezető út nem megy.
Nem attól leszel érett egy komoly kapcsolatra, hogy gyerekesnek tartod a 14 évesek szerelmét, és nem is azért mert megértésre vágysz. Az a baj, hogy így csak akkor fogod felismerni, hogy mi mindenben nem tájékozódtál eleget, ha oda jutsz, hogy lesz egy komoly kapcsolatod. Hidd el nekem, egy "megértő" komoly kapcsolat sem habostorta, ha nem adsz bele apait-anyait. Ehhez bizony a tapasztalat és a kitartás sem árt.
Szerintem nincs semmi ciki abban, ha eleinte nehezen megy ez a dolog, a fő, hogy időben belejöjj. Ha gondolod, adok tanácsokat.
Olyan életet, ami nekem megfelelő maximum 40 vagy 50 éves koromra tudok csak élni. De ez nem fog bekövetkezni, mert a jelenlegi leépülési tendenciával néhány éven belül már hajléktalan leszek, mert semmire sem leszek alkalmas.
Már annyira magam alatt vagyok, hogy az olyanokat is kínként élem meg, hogy ki kell mennem vizet inni. Nem tudom meddig bírom még így.
És milyen tapasztalatot szerzek azzal, hogy végigpróbálok több száz csajozós szöveget és visszautasítanak több százszor?
Nem tapasztalatot szerzek, hanem csak elszórom még azt a kevéske kis pénzemet is, amiből 40-50 éves koromra lesz egy saját házam meg valamennyi tartalékom. Meg amiből költségtérítésesen lediplomáznék hogy jobb munkám és több pénzem legyen de jelenleg még egy egy oldalas cikket is nehezen tudok elkalandozás nélkül elolvasni mert annyira vágyom már egy nőre, hogy mindenről és mindig ez jut eszembe.
Valahol igazad lehet. De nem kell erre olyan sok pénz. A csajozós szövegeknek semmi értelme, szerintem a poén abban van, ha tényleg ÉRDEKEL, amit a lányok mondani akarnak magukról, vagyis tényleg érdeklődsz irántuk, és nem csak a testük tetszik. Ezt érdemes kipróbálni, így élvezet az ismerkedés, és nem kell hogy az legyen a célod, hogy minél hamarabb szexelj... Egyszerűen ha valakivel kölcsönösen megtetszetek egymásnak, akkor alakulhat valami (kapcsolat, szex, stb.).
Amúgy simán lehet, hogy depressziós vagy. Pszichológussal próbáltál már beszélni? Én tennék egy próbát.
A pszichológus egy szakbarbár aki klisékben gondolkodik. DSM-IV meg BNO és annyi. Ja, bocs az a pszichiáter. A pszichológus Rorschach tesztet csináltat és abból mondja meg a tutit.
Tudom mi lenne a megoldás a problémámra, leírtam a kérdésben. Egy nőre van szükségem. Enélkül olyan vagyok, mint egy partra vetett hal.
Mit tudnának ezen bárkik is segíteni? Gyógyszerekkel talán. De ennyi erővel piálhatnék vagy füvezhetnék is, ezeknek kevesebb a káros mellékhatásuk. De az sem fog megoldani semmit. A MEGOLDÁS egy nő lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!