Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mi a véleményetek erről?

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés

17 éves lány, a festészetnek és rajzolásnak él, nagyon különc gondolkodású. Szerinte a mai fiúk nagy része átlagos és csak a szexre hajt, ezért nem is tudná szeretni az ilyen fiúkat, megse értenék őt.

Emiatt inkább lefekszik egy olyan fiúval akibe nem szerelmes, de hasonó gondolkodású mint ő és megérti őt.

( a szexet már nagyon kívánja ezért akar lefeküdni vele)

2014. jún. 15. 16:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
2014. jún. 15. 16:51
 12/19 anonim ***** válasza:
91%
De a végeredmény számít. Most sajnáljunk meg, mert te lefekszel valakivel? Ha ezt férfi teszi akkor undorodsz? Hányok tőled!
2014. jún. 15. 16:52
 13/19 anonim ***** válasza:
Azért nem teljesen ugyan az ismerőssel csinálni, mint egy idegent felszedni. Ez csak valami beidegződés, hogy kötelező szerelmesnek lenni, és csak a tökéletes partnerrel lehet szexelni. Van aki soha életében nem találja meg a számára tökéletes partnert, meg olyan is van, aki soha sem lesz együtt azzal, akibe szerelmes. Ahhoz meg szerintem nem kell szerelmesnek lenni, hogy odafigyeljen valaki a szexpartnerére, és örömet tudjon szerezni neki. Viszont ha az illető ismerős, akkor nagyobb az esélye, mint egy idegennel.
2014. jún. 15. 16:54
 14/19 anonim ***** válasza:
Ha csak szexet akarsz, akkor olyan férfit válassz, aki testileg vonz. Szexpartnert nem világnézet alapján kell választani. Másrészt ne egy baráttal csináld, abból csak baj lehet.
2014. jún. 15. 16:56
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez nekem nem szimpatikus felfogás. Mégis mivel vagy akkor másabb, mint a könnyedebb lányok? Ugyanúgy szeremelem nélkül szexszelsz. Másik dolog pedig, az, hogy sosem lehet általánosítani. Lehet, hogy csak mutatja a külvilág felé ez az általad átlagosnak mondott srác, hogy az, mert nem tudhatod milyen értékeket hordoz magában, és hogy milyen csalódások érhették.

Szóval én nekem nem vagy szimpatikus, nagyon nem.

2014. jún. 15. 17:12
 16/19 anonim ***** válasza:
33%
Szerelem nélkül nem lehet szexelni? Ne nézzetek annyi amerikai filmet szerintem. Az élet nem egy gejl romantikus film. Vadidegenekkel pár órás ismeretség után szexelni gáz, de azt a baromságot, hogy szerelem nélkül nem lehet szexelni, felejtsétek már el.
2014. jún. 15. 17:17
 17/19 anonim ***** válasza:
2014. jún. 15. 17:39
 18/19 anonim ***** válasza:

Megveted azokat a fiúkat akik csak a szexre hajtanak erre te csak úgy le akarsz feküdni valakivel, mert annyira kívánod már a szexet. Akkor most te mire is hajtasz?

Buta liba vagy ez a véleményem.

2014. jún. 15. 19:04
 19/19 anonim ***** válasza:
81%
Az a véleményem, hogy képmutató és álszent vagy, és többnek gondolod magad, mint ami vagy. A pasikat "szexéhes állatnak" nézed, akiket csak a szex érdekel, de az érzelmek nem, miközben te magad is ugyanezt csinálod. Nem ártana néha tükörbe is nézni kislány...
2014. jún. 18. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!