Lehet, hogy hamarosan megfog történni az első szexuális élményem? De nem tudom, hogy akarom -e igazán. Nem annyira ismerem a srácot, de valami vonz benne. Adnátok nekem valamilyen jó tanácsot.
Az az igazság,hogy nem vagyok már fiatal(23 leszek) Úgy érzem,hogy most már azért vágynék egy szexuális élményre egy sráccal .Még barátom sem volt. Nem tudom,hogy feltétlenül szeretnem kell-e azt,akivel leszek ,meg egy nagy csomó kérés kavarog még a fejemben...
Pl, persze,hogy fájni fog-e stb. ...
És az nagyon gáz,ha enyhény ittasan vesztem el a züzességemet?
Egyszer egy barátnőm azt mondta,hogy az lesz a lényeg,hogy ott,akkor abban a percben azt érezzem,hogy majd megveszek a srácért,és azért,hogy megtörténjen a dolog.De mivan,ha mondjuk elkezjük és élvezem x ideig ,de aztán már rossz lesz(nem feltétlenül csak a fájdalomtól és én abba akarom hagyni? Azt is lehet?
Bocsi a sok hülye kérdésért,és köszi,ha valaki ír! :)
ezeket a pasidal beszéld meg !
Hogy közbe adod a jelzéseket jo vagy nem jo ..ha szeret figyel rád majd ha nem akkor csak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!