Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk, férfiak, van valamilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak, van valamilyen bevált szövegetek, amit randizásnál, mondjuk első randinál elsüttök? Ami általában bejön a lányoknak.

Figyelt kérdés

2013. aug. 4. 13:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
58%
Szia, ugye te is LMP-s vagy?
2013. aug. 4. 13:50
 2/15 anonim ***** válasza:
Szőr nő a lábujjaim közt!!! Leszel a feleségem? :3
2013. aug. 4. 13:52
 3/15 anonim ***** válasza:
75%

Nem kell szöveg... Előveszed a pénztárcád és "véletlenül" úgy fordítod, hogy meglássa benne a gyülekező DeákFerik hadát... Utána panaszkodj kicsit, hogy túl szűk a gatya és rinyálj kicsit, hogy miért nem terveznek már olyan gatyát amibe az extra nagy bránered is elfér.

Na ezeknek egy csaj sem tud ellenállni...

2013. aug. 4. 13:53
 4/15 anonim ***** válasza:
Ott a pont 3-as. Nem pont így, de van hasonló tapasztalatom.
2013. aug. 4. 13:54
 5/15 anonim ***** válasza:
89%

# 3:

Közben az sem árt, ha kib**zod a pultra a BMW slusszkulcsát is. Az meg tudja teremteni a megfelelő alaphangulatot egy beszélgetéshez.

2013. aug. 4. 13:58
 6/15 A kérdező kommentje:

Komoly céllal tettem fel a kérdést, hiszen kíváncsi vagyok rá... de mindegy...

Egyébként meg nem minden nőnek csak a pénz meg a kocsi számít. Tudom, meglehet jobban mondva, hogy sok nő ilyen, de nem mindegyik. Én pl nem arra gerjedek, hogy a pasinak milyen kocsija van, és mennyi pénze van.

Jó, persze fontos lesz majd később, hogy valamiből meg tudjunk élni később, de 22 évesen még nem csak ez vonz.

2013. aug. 4. 14:04
 7/15 anonim ***** válasza:
Annyit mondok katona vagyok és egyből felkeltem az érdeklődést :D
2013. aug. 4. 14:07
 8/15 anonim ***** válasza:
Na és van valóságalapja? :D
2013. aug. 4. 14:09
 9/15 anonim ***** válasza:
A #3 #4 #5 lekörözött egyet értek velük! #3 de ezen áhhh sírok :))))
2013. aug. 4. 14:15
 10/15 anonim ***** válasza:
Igen tényleg katona vagyok :) de ez számít? Nem értem a nőket miért vannak oda az egyenruháért hiszen egy asztalos,ács,köműves is ugyan olyan ember mint én csak más a hivatása.....és mégis oda vanak értünk meg a rendőrökért tűzoltókért nem értem....
2013. aug. 4. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!