Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, van valamilyen bevált szövegetek, amit randizásnál, mondjuk első randinál elsüttök? Ami általában bejön a lányoknak.
Nem kell szöveg... Előveszed a pénztárcád és "véletlenül" úgy fordítod, hogy meglássa benne a gyülekező DeákFerik hadát... Utána panaszkodj kicsit, hogy túl szűk a gatya és rinyálj kicsit, hogy miért nem terveznek már olyan gatyát amibe az extra nagy bránered is elfér.
Na ezeknek egy csaj sem tud ellenállni...
# 3:
Közben az sem árt, ha kib**zod a pultra a BMW slusszkulcsát is. Az meg tudja teremteni a megfelelő alaphangulatot egy beszélgetéshez.
Komoly céllal tettem fel a kérdést, hiszen kíváncsi vagyok rá... de mindegy...
Egyébként meg nem minden nőnek csak a pénz meg a kocsi számít. Tudom, meglehet jobban mondva, hogy sok nő ilyen, de nem mindegyik. Én pl nem arra gerjedek, hogy a pasinak milyen kocsija van, és mennyi pénze van.
Jó, persze fontos lesz majd később, hogy valamiből meg tudjunk élni később, de 22 évesen még nem csak ez vonz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!