Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, van valamilyen bevált szövegetek, amit randizásnál, mondjuk első randinál elsüttök? Ami általában bejön a lányoknak.
Figyelt kérdés
2013. aug. 4. 13:50
11/15 anonim válasza:
Mert a katona kigyúrt, sármos, és mindenkinél jobban kiéhezett :PP
12/15 anonim válasza:
Bezzeg, amikor én elmondom, mivel foglalkozom, csak guvad ki a szemük, mint a csigának. :D
13/15 anonim válasza:
Egyébként a wc pucolókat is imádják, hiszen gondolnak a jövőre is; a közös háztartásban így már van egy szakmabeli :)))
14/15 anonim válasza:
egyszer mentem randira aston martinnal, szinte beszélnem sem kellett.A csajt alig bírtam levakarni magamról.
direkt nem szexeltem vele, de egy hét után telószámot kellett cserélnem mert zaklatott, éjjelnappal.
azóta van egy skodám is, ha randi van azzal megyek, és szigorúan, az anyagiak kerülve vannak.
15/15 anonim válasza:
#2 EPIC NAGY SZÖVEG EMBER :DDDD sirtam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!