Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet abból valamilyen baj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet abból valamilyen baj hogy a barátomnak első vagyok és házasságot tervezünk?

Figyelt kérdés
Párom 28 éves én 27 vagyok. Most augusztusban lesz az esküvőnk. Én már nagyon kiéltem magam, sajnos elég "rossz" lány voltam, amit nagyon megbántam már. De ő neki még soha nem volt barátnője én vagyok neki az első minden téren. Azt mondta nagyon szeret és velem akarja leélni életét, természetesen én is így gondolom, mert rájöttem a sok macsós rosszfiúk után, hogy pont egy ilyen fiúval tudom leélni az életem és tervezhetek gyerekeket stb. Viszont én attól tartok, hogy ő még nem élte ki magát és ebből később bajok lesznek.
2013. ápr. 27. 20:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha azt mondom igen akkor elviszed k.rvázni?
2013. ápr. 27. 20:13
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki férfi létére 27 éves koráig tartogatta magát, nem igazán fog később sem vigéckedni.
2013. ápr. 27. 20:14
 3/16 A kérdező kommentje:

1-es

Nem de komolyan gondolkodtam már ilyenen hogy még egy lány vagy valami :)

2013. ápr. 27. 20:16
 4/16 Pain for Pleasure ***** válasza:
100%
Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz. Szeretitek egymást és csak ez számít. Mióta vagytok együtt?
2013. ápr. 27. 20:17
 5/16 anonim válasza:
100%
Szerintem ha már 28 éves és még nem volt együtt más lánnyal, akkor oda fog figyelni rád és a véleményedre + hű is lesz:)
2013. ápr. 27. 20:17
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

a 2esnek igaza van.

Ha 27 éves koráig nem igazán csajozott (függetlenül bármitöl) akkor késöbb sem lesz az a virágról vireágra tipus.

Inkább tedd össze a kezed és adj hálát hogy ilyen remek pasit adott egy "Rosz kislánynak" az ég. :)

2013. ápr. 27. 20:18
 7/16 anonim ***** válasza:

Lehet hogy kitart a kapcsolatotok a végsőkig.

De lehet h vérszemet kap, "hogy óó háát lehet ez nekem más nőkkel is ilyen lazán menne??"

2013. ápr. 27. 20:18
 8/16 A kérdező kommentje:
3 éve vagyunk együtt :)
2013. ápr. 27. 20:21
 9/16 anonim ***** válasza:
Nem mindenki "kiélős". Ha jól működik a kapcsolatotok minden téren, akkor nyugodtan készüljetek csak a házasságra.
2013. ápr. 27. 20:21
 10/16 Pain for Pleasure ***** válasza:

A 3 év alatt nem érdekelte másik nő, szerintem ezután se fogja. Lehet, hogy előtted azért nem volt senkije, mert nem talált olyat, akivel eltudott volna képzelni egy kapcsolatot. Úgyhogy felesleges az aggodalmad.

Sok boldogságot kívánok nektek! :)

2013. ápr. 27. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!