Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet abból valamilyen baj hogy a barátomnak első vagyok és házasságot tervezünk?
Figyelt kérdés
Párom 28 éves én 27 vagyok. Most augusztusban lesz az esküvőnk. Én már nagyon kiéltem magam, sajnos elég "rossz" lány voltam, amit nagyon megbántam már. De ő neki még soha nem volt barátnője én vagyok neki az első minden téren. Azt mondta nagyon szeret és velem akarja leélni életét, természetesen én is így gondolom, mert rájöttem a sok macsós rosszfiúk után, hogy pont egy ilyen fiúval tudom leélni az életem és tervezhetek gyerekeket stb. Viszont én attól tartok, hogy ő még nem élte ki magát és ebből később bajok lesznek.2013. ápr. 27. 20:12
11/16 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek :)
2013. ápr. 27. 20:32
12/16 anonim válasza:
Ugyanebben a cipőben jártam. Tudod nehéz igazán eldönteni hogy a jó szex mennyit nyom a latba, hiszen elsőre kapott valakit aki sokkal tapasztaltabb volt és bevezette a tutiba, egy olyan világot tárt fel előtte amit eddig nem ismert, a gyönyörről nem is beszélve. Szóval naivság lenne azt állítani hogy ez sokat számít. Csak annyit akartam ezzel mondani hogy azzal h első voltál neki, ez lehet egy 'jó kártya' a kezedben, de vissza is üthet és ezt tudd. Fifty-fifty. Csak az idő tudja megmondani. Engem például ez nagyon aggasztott.
13/16 anonim válasza:
naivság lenne azt mondani hogy ez NEM számít sokat. bocs, elírtam
14/16 anonim válasza:
Ezen feleslegesen aggódsz, biztos nem fog más nők után kajtatni, pláne hogy házasságot is terveztek. Megsúgom én is egy ilyen pali vagyok még nem volt senkim, de egy olyan lányt szeretnék találni, aki nekem az első és egyben az utolsó, nagyon szerencsés lehet a barátod, és te is, hogy egy normálisabb férfit találtál aki az első ami remélhetőleg a végleges kapcsolatát tiszteletben tartja! :)
15/16 anonim válasza:
örül hogy talált magának vkit aki szereti... bár sztem te fogod ott hagyni, nem ez az ideálod.
f19
16/16 anonim válasza:
Mert te aztán tudsz jövőbe látni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!