Mit csináljak a barátomnak az első pettingnél?
Figyelt kérdés
Csak most fogunk először levetkőzni egymás előtt, mindketten szüzek vagyunk(18évesek).Szerintetek mit csináljunk elsőre?Nem szeretnék még annyira "durva" dolgot.Undorító választ ne írjatok.2010. jan. 1. 22:05
1/6 anonim válasza:
Mi úgy kezdtük, hogy először csak ruhán keresztüli simi, tapi, aztán már ruha nélkül. Akkor kézzel elégítettem ki a barátomat, ő pedig megujjazott. Csak a következő pettingnél elégítettük ki egymást orálisan.
2/6 anonim válasza:
Hát elöszőr alaposan nézzétek meg egymást, meg igazából ami az eszetekbe jut. De tényleg. Ez csak így jó!:P
Jah és ne beszéljétek meg elötte. az nagyon el tudja rontani a dolgokat:D
3/6 anonim válasza:
Na és mi lehet undoritó egy pettingnél?
4/6 anonim válasza:
Én a helyedben tuti orálisan csinálnám,az be szokott jönni. De ha mindketten szüzek vagytok, akkor beszéljetek előtte, nehogy balul süljön el...
5/6 anonim válasza:
Ilyet megkérdezni????
Ami éppen jön!
Ha ez nem "ösztönös", akkor szerintem valami nem jó...
De az első kommenter egész jó tanácsokat adott szerintem Nektek...
6/6 anonim válasza:
A Cumi fontos...meg kell tenned -ez egy pasinak elsőre nagyon jól esik és kifejezheted a szeretetedet is. Balul csak kicsit sülhet el...hogy amikor "elsűl" nem bírod nyelni...kikapod.... és a szemedbe megy az Isteni nedű....max ez lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!