Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek a barátomnak...

Szerintetek a barátomnak fájni fog az első? :/

Figyelt kérdés
Tudom h furcsán hangzik a kérdés, mert mivel én vagyok a lány inkább azt kéne kérdeznem, hogy nekem fájni fog-e... de tudom hogy valószínű igen... engem az érdekel, hogy mivel mind a ketten szüzek vagyunk még, neki fáj-e az első? Pár helyen hallottam, hogy a fiúknak sem olyan jó a legelső :/ ez igaz akkor?
2011. febr. 23. 16:40
 1/3 Nobunosi válasza:
Szia, nem feltétlenül, ha ügyesek vagytok és te is eléggé benedvesedsz akkor jobban fog neki csúszi és lehet kevésbé fog ezáltal fájni :) csak ügyesen:)ne stresszelj ha fáj neki majd jelzi:D
2011. febr. 23. 16:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha pénzt kérsz tőle a végén, akkor igen.
2011. febr. 23. 20:19
 3/3 anonim válasza:
Igen, a fiúknak is fáj valamennyire. Legalábbis a barátomnak fájt. Mivel Te is szűz vagy ezért még szűkebb vagy. Ezért is fájhat a fiúnak is.
2011. febr. 24. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!