A barátomnak 19 centi a pénisze. Jobban fog-e fájni az első alkalom, mint egy kisebbel?
Figyelt kérdés
Már ujjazott engem. 2 ujjal nagyon jó. De 3 ujj csak akkor megy be amikor nagyon fel vagyok izgulva, de még akkor is nagyon feszít :S Félek, hogy soha nem lesz jó vele a szex :S2010. aug. 30. 00:13
2/18 anonim válasza:
A ceruza is 15 cm-es mégsincs 1cm átmérője sem.
3/18 anonim válasza:
úgyse megy bele az egész csak amennyi fér xD
5/18 anonim válasza:
az a fájdalom 2-3 szeretkezés után elmúlik
több időt fordítsatok az előjátékokra és hidd el úgy nem fog annyira fájni
6/18 anonim válasza:
Biztos óvatos lesz, nem fog ész nélkül tolni, mint a lopott biciklit!
9/18 anonim válasza:
Nincs mért félned, ez egyátalán nem nagy méret. Max átlag+ os. Szerintem ha ilyen normál mérettől félsz
akkor tedd össze a kezed és imádkozz, hogy sose hozzon össze a sors egy Rocco Siffredi kaliberű fazonnal.......
Sok szerencsét és orgazmust kívánok:)
10/18 anonim válasza:
átlagos..... Örülj neki. Ez még jó kategória. Mert ha naggyal lennél először huzamosan ezt a kategóriát meg sem éreznéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!