A barátomnak 19 centi a pénisze. Jobban fog-e fájni az első alkalom, mint egy kisebbel?
Hát nem tudom, de én eddig ennél csak nagyobbakkal találkoztam, úgyhogy szerencséd van:D
Kezdésnek ez biztosan elég. És ha már kevés válts nagyobbra, vagy mond a párodnak, hogy műttesse meg. Bár ez a vastagságon nem változtat, és rontja az erekciót. De lehet, hogy te ezzel is bőven beéred. Mindenesetre nekem ez nagyon karcsú lenne, én nem váltok lefelé.:D:D
26/L
Figyelj, ha azt vesszük, hogy az átlag 18-22centi, akkor a barátodé milyen? : ÁTLAGOS!!!!!!!!! Örülj neki és használd egészséggel. Amit az előző írt, hogy műtét az hülyeség, nem éri meg. Azt csak nagyon kis méret ( 11-14cm) esetén éri megkockáztatni.
Ami meg ez alatt van annak már mindegy.
ma 04:51
Egy kis kiigazítást engedj meg nekem, a magyar férfi átlag méret 14,94, cm es :D
4:41.hez szól ez, elég nagy ribi lehetsz bocs, meg ez h csak nagyobakkal találkoztál, hát kössz és akkor ne panaszkodjunk a méretre..."És ha már kevés válts nagyobbra" igazi qrva vagy, nehogy megelégedj azzal ami van a barátodnak cseszdmeg!!!
4:51-hez, 18-22 centi ezt hol olvastad, az Afrikaiknál?! Magyarországon az átlag az 14-18 centi közé esik de bocs!
19 az meg már hosszú, és mire mész vele ha nem vastag, 3 cm vastagságúval sokra mész:)
Inkább legyen 15-16cm hosszú és 5cm vastag!!
Kérdésre válaszolvam ne aggódj csak annyit tud benyomni amennyit enged, nem a hosszúsággal lesz a baj hanem a vastagsággal az van korlátozva. Hiába hosszú ha a női hüvely csak 8-14 cm mély, és qrva jó érzés lehet ha jó mélyre dugja azt te meg sírsz a fájdalomtól!
A válasz írója 0%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 04:51
Ekkoraaaaaaaaaaaa életre nem való gyökeretxDDDDDDDDDDDD azt mondja 19-22cm az átlag XdXdXdXdXd tájékozodj már te szerencsétlen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!