Az nagyon gáz ha 24 évesen vesztetem el a szüzeségem ráadásul anális szexel? 25f
Figyelt kérdés
Szerintetek az nagyon gáz h ilyen későn vesztetem el ráadásul nem nem a lány hüvelyébe tettem a péniszem ha nem a végbelébe az még csak ráadás h nem használtam gumit és a lány sem csinált beöntést és maximum 30 málsodperc múlva már el is mentem benne másnap meg megőrültem a wc-én annyira fájt a pisilés úgyanis húgycső fertőzésem lett mert nem használtam gumit a lány sem csinált beöntést és el is mentem benne.ez nagyon gáz h így vesztetem el és ilyen későn?2014. máj. 26. 16:05
11/14 anonim válasza:
Mindenki irigyelni fog! Megérte eddig várni! :)
12/14 anonim válasza:
Én is popóba vesztettem el, mert a csaj épp nem szedett gyógyszert a gumit meg nem szerette. És érdekel? Nem, miért lenne ciki?
A mai napig fel-fel idézem ezt a szép estét. :)
13/14 anonim válasza:
Ha Dániel a neved, és a vonaton, akkor nem.
14/14 anonim válasza:
Análba dugni gumi nélkül orosz rulett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!