Dorkaaaaaaaaaa kérdése:
Ha 14 évesen vesztettem el a szüzeségem méghozzá azzal akibe szerelmes vagyok, az szánalmas?
Figyelt kérdés
2013. dec. 31. 08:50
1/72 anonim válasza:
sajnos most ez a trendi, de amúgy szerintem igen eléggé szánalmas de maga a tendencia...
2/72 anonim válasza:
Erre nem a szánalmas a legjobb szó. Mindenesetre buta vagy.
3/72 anonim válasza:
Nem szánalmas,miért lenne az? Nem hiszem,hogy ő lesz életed legnagyobb szerelme,de most így érzed. Ne nagyon foglalkozz ezzel a témával,mert esetleg pont ez fog "boldogtalanná" tenni. Megtörtént,akkor ezt érezted jónak,ennyi. De mindig csak az érzelmeid irányítsanak ebben, később is.
5/72 anonim válasza:
Visszacsinálni már úgy sem tudod. De mivel szeretted azt akivel elvesztetted, így kevésbé "szánalmas" annál aki egy ismeretlennel, részegen egy buliban.
6/72 anonim válasza:
Na,igen. Most ez a trendi,de a világ változik. Ma már nagyon ritka az,ha valaki szűzen megy férjhez. De lehet,hogy régen sem így lett volna,ha nem az lett volna a szokás,hogy a lányok már 14-16 éves korukban férjhez mentek.
7/72 anonim válasza:
Ezzel elértéktelenítetted magad!
8/72 anonim válasza:
NEM értéktelenítetted magad!!!!
Primitív ember az,aki a másik értékeit ez alapján szabja meg! Egyre figyelj oda,NE ADD MAGAD ODA SENKINEK PILLANATNYI érzés alapján!
9/72 anonim válasza:
Pont azért értékteleníti el magát, mert pillanatnyi érzés alapján ment bele a szexbe. Egy lányt ki kell érdemelni a fiúnak!
10/72 anonim válasza:
Honnan a fenéből tudod,hogy milyen kapcsolat volt/van közöttük? Ne ítélkezz tudatlanul! Már az ennek a lánynak az értékeire mutat rá,ha gondolkodik,"rágódik" ezen. Ne írd le kérlek kapásból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!