Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha 14 évesen vesztettem el a...

Dorkaaaaaaaaaa kérdése:

Ha 14 évesen vesztettem el a szüzeségem méghozzá azzal akibe szerelmes vagyok, az szánalmas?

Figyelt kérdés

2013. dec. 31. 08:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
te 14 ő 13? Te terhes, neki nem kellesz? Nos... Ez már így iszonyú gáz! Nem sajnállak, megérdemled a pofonokat az élettől, ha gondolkodni nem tudtál mielőtt cselekedtél. Idővel rendeződik majd a dolog így vagy úgy, de ha a kérdésed nem kamu, ez életed egy időre jól elcseszted. Kérj segítséget a szüleidtől. Nem az a helyes ha anyud nem szól hozzád. Mostmár mindegy, ő is hibás nem csak te.
2013. dec. 31. 10:59
 42/72 anonim ***** válasza:

Ez bőven túlmutat a kérdésen. 37 tanácsa megelőzte a történet jelen állását is, fogadd meg.

Mindenképpen megbizható felnőtt segitséget kérj.

És nagyon szomorú, hogy az anyukád ilyen :/

2013. dec. 31. 11:01
 43/72 A kérdező kommentje:
Már voltunk abortuszon!!!
2013. dec. 31. 11:02
 44/72 anonim ***** válasza:
Kérdező, kérdezd meg azt a tanárodat, akihez bizalommal tudsz fordulni, hogy mehetnél el az iskola pszichológusához, mert úgy érzed, segítségre lenne szükséged. NE mondd el a problémát neki!! Csak annyit, hogy segítséget kérsz. A pszichológus segíteni fog és titoktartása kötelező! Nem tartozik másra a a lelki gyógyulásod, csak kettőtökre!
2013. dec. 31. 11:03
 45/72 A kérdező kommentje:
köszi a jó tanácsokat akik meg itélkeztek illetve pocsék tanácsokat adtak egy nagyot oda!!!! :D
2013. dec. 31. 11:07
 46/72 anonim ***** válasza:
Ez nagyon habiszagú.
2013. dec. 31. 11:09
 47/72 A kérdező kommentje:
?
2013. dec. 31. 11:12
 48/72 anonim ***** válasza:
szerintem egy szánalmas 14 éves vagy akikből a prostik lesznek. 14 évesen számomra az is hihetetlen hogy kerülhettél ilyen helyzetbe egy 13 évessel!!! ő jött szembe miért kezdesz ki egy fiatalabb kisfiúval? Szembejött te szét tártad a lábaidat ő jol megdugott és hopp véletlenül terhes lettél!Most komolyan nem gondolod gáznak? Anyukáddal meg rendezd a kapcsolatodat mert ez egyikotöknek sem jo! amit mondtam nem rosszindulatbol mondtam csak szeretnélek ráébreszteni h rossz uton haladsz!!!
2013. dec. 31. 13:46
 49/72 A kérdező kommentje:
nem éppen szembe jött már ismertem egy ideje
2013. dec. 31. 13:52
 50/72 anonim ***** válasza:
Meglepődnétek,ha tudnátok,hogy a 14 évesek hány százaléka nem szűz! Az a szörnyű a kérdező történetében,hogy ezt kellet megtapasztalnia utána. De ez kortól független. Járhatott volna így 10 évvel később is és akkor sem valószínű,hogy simán fel tudta volna dolgozni. Anyukád hozzáállásán kéne változtatni. Mond el neki,hogy már megbántad az egészet,kérjél bocsánatot és a segítségét!
2013. dec. 31. 14:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!