Dorkaaaaaaaaaa kérdése:
Ha 14 évesen vesztettem el a szüzeségem méghozzá azzal akibe szerelmes vagyok, az szánalmas?
Figyelt kérdés
2013. dec. 31. 08:50
31/72 A kérdező kommentje:
erhes lettem és akkor meg olyanokat mondott hogy ő engem elfelejt meg egyedül csináljam végig(ugy is volt)
2013. dec. 31. 10:40
32/72 anonim válasza:
Szóval totál éretlenül csináltátok.
Ehhez csak gratulálni tudok.
33/72 anonim válasza:
Dowd -ez a cinikusság kevés. Az előzőket, miket írtál, írd felül. Mert pont erre nem gondoltál, nagy liberalizmusodban és modernségedben. Nem megoldott 100%ban a védekezés és 14 évesek nem tudnak ezzel felelősségteljesen viselkedni. Ez van, hiába, hogy már lassan menetrendszerűen mennek a járatok a Holdra: ez épp nincs megoldva és életeket tesz tönkre.
34/72 anonim válasza:
Nem irom felül, mert kitárgyaltuk, hogy az érettség nem életkor kérdése. Ha húztak volna egy gumit nem lenne ez.
És a védekezést nem egy jóval idősebb is "elfelejti".
Totál mindegy milyen életkor van oda irva.
35/72 A kérdező kommentje:
am védekeztünk csak gondol kilyukadt!!!:/
2013. dec. 31. 10:48
36/72 A kérdező kommentje:
ja é ő 13 :$
2013. dec. 31. 10:50
37/72 anonim válasza:
Kérdező, van a közeledben, aki segít feldolgozni ezt a rossz élményt? Szüleid? Nem vagy szánalmas, hanem olyan valaki lettél, akinek a lelki gyógyuláshoz segítségre van szüksége. Az iskola pszichológusához is elmehetsz- kötelező a titoktartása, nem fogja senkinek elmondani, mi a problámád és fog tudni segíteni.
38/72 A kérdező kommentje:
Anyukámnak elmondtam és ő nem beszélt velem hetekig
2013. dec. 31. 10:53
40/72 A kérdező kommentje:
Most meg utál lese szar!!!!!!:(
2013. dec. 31. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!