Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha még nem menstruáltam de...

Ha még nem menstruáltam de már szexeltema közeljövöbe meg fog jönni. Esetleg teherbe eshetek?

Figyelt kérdés

2014. máj. 20. 15:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
83%
Ezzel nem itt kellett volna kezdeni , hogy tanácsokat kèregess , hanem reggel elmenni egy orvoshoz..arra meg van az eszed hogy fa***ra ülj..de arra nincs hogy orvoshoz menj..
2014. máj. 20. 16:20
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

én úgy tudom, hogy 16 évesen kéne elmenni ezügyben nőgyógyászhoz. lehet 18-ig is ok, nem tudom, de nézz utána!

am nem hiszem, hogy bármi köze lenne a dugásnak a menstruációhoz.

2014. máj. 20. 16:35
 23/28 A kérdező kommentje:
Rendben
2014. máj. 20. 16:38
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Na,akkor lássuk:

1. 15 éves vagy.

2. Még nem menstruáltál sosem.

3. Faszra viszont már ültél.

4. Egy hasonló értelmiségivel voltál.

5. Védekezés nélkül dugtál.

6. GYIK-on kérdezősködsz.

Ha ezek után sem lenne számodra világos a helyzet, Te egy idióta vagy kislányom!

Kérdezd meg apádat. Ha nem mered,akkor vajon miért nem? Ugye-ugye? Szeretnél esetleg leány anya lenni? Ott hagyni a középsulit,mert meg kell szülnöd? Vagy esetleg egy fasza abortuszt szeretnél? Szüleid melyiknek örülnének jobban? Divatból dugni ciki, gáz, szánalom.

2014. máj. 20. 17:10
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

A női nemi hormonok termelése miatt MAXIMUM 16 éves korig kell megkezdődnie a menstruációnak! Keress fel egy gyermeknőgyógyászt!

És meséld el neki, hogy már nem vagy szűz. Kíváncsi leszek a véleményére!:) Szüleid tudják?

2014. máj. 20. 18:54
 26/28 A kérdező kommentje:
Nem tudják
2014. máj. 20. 19:01
 27/28 anonim válasza:
8%

Ne stresszeljétek már szerencsétlent.

Viszont tényleg el kéne menned orvoshoz.

2014. máj. 20. 23:32
 28/28 glaslo1 ***** válasza:
0%
Itt az ominózus társadalmi probléma alapja reálisan tükrözi a felelőtlenséget, és a túlzott szaporulatot!--Felelősséget, és társadalmi életformát leszarjátok, a világon általámnos egyedi "öntörvényűségetekkel!--Nem te vagy a felelős hanem ez ki ezt támogatja, tolerálja!
2014. máj. 27. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!