Sexy_girl kérdése:
15 evsen egy o. b-et fel dugtam magamnak mielot meg menstrualtam vp;na, es elindult fojni! Vajon elvesztetem akor a szuzesege-met?
Figyelt kérdés
2011. dec. 9. 20:19
1/17 anonim válasza:
igen, de ha terhes vagy tőle akkor hozzá kell menned férjül.
2/17 anonim válasza:
Elindult fojni? Ha azt akartad írni, hogy elkezdtél vérezni, vagy folyt a vér vagy hasonló, akkor igen.... Valószínűleg megsérült a szűzhártyád, de nem feltétlenül szakadt teljesen át.
3/17 anonim válasza:
Minek dugtad fel ha még nem kezdtél menstruálni?
4/17 anonim válasza:
folyni,mielőtt,elvesztettem,szüzességemet..
6/17 anonim válasza:
Sztem kis vattagyerekeitek is lesznek,de tényleg menj hozzá feleségül a tamponhoz,mert neki kb annyi iq-ja lehet pont,mint neked ezzel a helyesírással.Tehát nagyszerűen meglesztek majd:D.Sok boldogságot!
7/17 A kérdező kommentje:
na fajt a hasam meg miden es pont akor nap kelet meg jojon a menstruaciom es azert es utana meg jot belolem a ver
atol fleke h elveszitetem a szuzesegemet :(
2011. dec. 9. 20:26
8/17 A kérdező kommentje:
fogalalmam sincs most!most h at szakadt a szuz hartya ha sexelek egy pasival akkor fogok verezni?
2011. dec. 9. 20:33
9/17 anonim válasza:
Szerintem ne szexelj senkivel,ne szaporodjál.Inkább tanulj meg írni.
10/17 A kérdező kommentje:
valaki valaszojon a kerdesemre surgos
2011. dec. 9. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!