Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hogy beszéljem meg ezt a...

Hogy beszéljem meg ezt a barátommal?

Figyelt kérdés
A hétvégén a barátommal lefeküdtünk egymással és a barátom szűz volt. Én 19 a barátom 18. Mivel a barátomnak ez volt az első és amikor belém hatolt kb a 3. lökésnél elélvezett. Szegény annyira zavarba jött, hogy haza rohant. Annyira sajnáltam, hogy ennyire zavarban volt. A héten többször próbáltam beszélni vele erről a dologról de ő mindig csak terelgeti a témát. Tudnátok segíteni, hogy milyen formában tudnám vele megbeszélni?

2014. máj. 14. 19:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Sehogy. Gyakoroljatok sokat.
2014. máj. 14. 19:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Muszáj lesz megbeszélnetek, különben előfordulhat, hogy akár merevedési zavar lép fel nála ezentúl... (Értsd: rá fog stresszelni arra, nehogy megint túl gyorsan elélvezzen, és emiatt az aggodalom miatt már a merevedésnél is gondok lehetnek, aztán elkönyveli magában, hogy neki már ez sem megy, és kész is a probléma...)

Mondd el neki, hogy téged ez egyáltalán nem zavart, természetes és érthető dolog volt, hogy ilyen hamar elélvezett, és nincsen ezzel semmi baj. Ennek ellenére te nagyon élvezted, hogy vele lehettél szexuálisan is, és szeretnéd, ha minél előbb megismételnétek. Érezze, hogy nem kívánod emiatt kevésbé.

2014. máj. 14. 19:51
 3/8 anonim ***** válasza:
Nehogy hazudj neki, hogy jó volt neked! Mondd meg, hogy nem volt jó!
2014. máj. 14. 19:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak mondjuk rosszabb napjaim , amikor nagyon hosszú előjáték után körülbelül 5-6 perc után elmentem, mert annyira felizgult állapotban voltam. Bár az az 5-6 perc az intenzív volt. Nagyon gyors voltam , a hanghatáson hallottam :D
2014. máj. 14. 19:58
 5/8 anonim ***** válasza:

Ültesd le, hogy ezt muszáj megbeszélnie.

Ne legyen már gyerekes...

2014. máj. 14. 19:59
 6/8 anonim ***** válasza:

Ha próbáltál vele többször beszélni erről, és ő mindig elzárkózott előle, akkor én valószínűleg inkább nem erőltetném a dolgot, és nem is hoznám szóba soha többet, ha ő nem akar róla beszélni.

Nem csodálom, hogy kínosan érzi magát. Nem amiatt, ami az ágyban történt, mert azzal semmi gond, hanem azzal, hogy utána otthagyott téged, és hazarohant.

Emiatt szerintem minimum egy óriási bocsánatkéréssel tartozna neked - de persze lehet, hogy ez megtörtént, csak erre nem tértél ki.

Gondolom, utólag ez zavarja legjobban, mert ez azért nagyon gyerekes viselkedés valakitől, aki ahhoz elég érettnek érezte magát, hogy szeretkezzen veled.

Tőled rendes volt, hogy kellő megértéssel viszonyultál akkor is, és viszonyulsz utólag is a történtekhez, de szerintem ne akard átvállalni helyette azt, ami az ő feladata lenne ebben a helyzetben.

Segíthetsz neki, de megoldani nem tudod helyette.

2014. máj. 14. 20:17
 7/8 anonim válasza:
itasd le és úgy beszélj vele
2014. máj. 15. 07:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ugy biztasd, hogy kozbe ne hozd fel neki a tortenteket. Csinalj ugy mintha nem tortent volna semmi, es mondd h mennyire kivanod ot es h ismeteljetek meg.

Amugy a merevedesi zavar tenyleg valoszinu, tuti ra fog stresszelni. Valahogy nyugtasd majd meg.

2014. máj. 15. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!