Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy beszéljem meg a barátomma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszéljem meg a barátommal, hogy szeretném, ha ő is fizetne a gyógyszerembe?

Figyelt kérdés

Tudom, azt fogjátok mondani, hogy hát így :) De ez nem ilyen egyszerű. az alap szitu az, h 3havonta kerül 9000 ft-ba, ami nekem megterhelő (ösztöndíjból élek, ebből kolidíj, bkv bérlet, kaja, heti 15e utazásra :S) szóval a hó végére gyakorlatilag nullán vagyok. viszont Ő még gimis, max a szüleitől kap pénzt, de azt is ritkán.

Nyáron volt már, hogy nagyon nem tudtam fizetni, akkor megbeszéltük h belead, de összevesztünk azon h mennyit (én azt akartam h kevesebbet de ő ragaszkodott a feléhez), és a végén annyiban maradt a dolog, gondolom elfelejtette, nekem meg kellemetlen lett volna újra felhozni.

és itt van még a nagy büszkeségem, ami nem engedi h besegítsen, de muszáj lesz :S

szóval ti hogy kérdeznétek meg?

2010. jan. 5. 00:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
nem konkrétan előhozod. nincs pénzed gyógyszerre csak úgy spontán, és lépnél rajta tovább. kényszerítsd ki a lépést.
2010. jan. 5. 00:04
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Hozd szóba, hogy sajnos a gyógyszeredet már nem tudod miböl kifizetni, ebböl le fog neki esni és segiteni fog! Ez nem szégyen, engesd, hogy annyit fizessen amennyit bir vagy akar!
2010. jan. 5. 00:08
 3/18 A kérdező kommentje:
jó, de pont ez a probléma. ha már egyszer kimondja h ok, akkor fizeti a felét, reflexből bemondom h dehooogy, az olyan gáz... :S ilyen vagyok :(
2010. jan. 5. 00:09
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
legközelebb add a kezébe a receptet, és kérd meg, hogy váltsa ki neked. na, ez jó szitu, hogy elbeszélgessetek a témáról. fele-fele ilyen helyzetben, mikor te sem vagy eleresztve. kérjen a szüleitől. vagy vegyen ő gumit. abba meg te ne adj bele semmit.
2010. jan. 5. 00:15
 5/18 A kérdező kommentje:

nemszeretjük a gumit :) ja és nem akarok leállni vele mondjuk addig amíg nem lesz pénzem, és utána újra kezdeni, akkor már a hormonrendszerem egyensúlya fontosabb

köszönöm mindenkinek

2010. jan. 5. 00:17
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
De mire ez a fene nagy büszkeség. Nem olyan para, ha kifizeti a felét. Fogadd el, és meg lesz oldva. ;)
2010. jan. 5. 00:17
 7/18 anonim ***** válasza:
63%
szerintem álljatok le a gyógyszerről és menjetek rá a gumira. Ha van pénz, lesz szex, ha nincs, hát akkor mnarad a fal kaparászása...
2010. jan. 5. 00:24
 8/18 anonim válasza:
100%
Esetleg érdemes lenne havi 1-2 napot elmennetek KÖZÖSEN valami diákmunkára, 1 nap alatt 500Ft-os óradíjjal 4000Ft-ot is lehetne keresni. Persze a tanulás az első :)
2010. jan. 5. 00:45
 9/18 anonim ***** válasza:

én azt mondanám neki, hogy:

"3havonta kerül 9000 ft-ba, ami nekem megterhelő (ösztöndíjból élek, ebből kolidíj, bkv bérlet, kaja, heti 15e utazásra :S) szóval a hó végére gyakorlatilag nullán vagyok."

:)

és nyugodtan fizetheti a felét.

nálunk pl. én veszem meg, igaz, hogy a lány középsulis.

F

2010. jan. 5. 00:46
 10/18 A kérdező kommentje:
00.45: igazad van, ő épp megtehetné, meg én is, ha nem lenne minden nap este 7ig laborom, hétvégén meg nem ingáznék 300-300 kilométereket pest és vidék közt h lássam Őt és a családom. ez a vizsgaidőszak meg... á, ne is beszéljünk róla :S
2010. jan. 5. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!