Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszéljem meg a barátommal, hogy szeretném, ha ő is fizetne a gyógyszerembe?
Tudom, azt fogjátok mondani, hogy hát így :) De ez nem ilyen egyszerű. az alap szitu az, h 3havonta kerül 9000 ft-ba, ami nekem megterhelő (ösztöndíjból élek, ebből kolidíj, bkv bérlet, kaja, heti 15e utazásra :S) szóval a hó végére gyakorlatilag nullán vagyok. viszont Ő még gimis, max a szüleitől kap pénzt, de azt is ritkán.
Nyáron volt már, hogy nagyon nem tudtam fizetni, akkor megbeszéltük h belead, de összevesztünk azon h mennyit (én azt akartam h kevesebbet de ő ragaszkodott a feléhez), és a végén annyiban maradt a dolog, gondolom elfelejtette, nekem meg kellemetlen lett volna újra felhozni.
és itt van még a nagy büszkeségem, ami nem engedi h besegítsen, de muszáj lesz :S
szóval ti hogy kérdeznétek meg?
nemszeretjük a gumit :) ja és nem akarok leállni vele mondjuk addig amíg nem lesz pénzem, és utána újra kezdeni, akkor már a hormonrendszerem egyensúlya fontosabb
köszönöm mindenkinek
én azt mondanám neki, hogy:
"3havonta kerül 9000 ft-ba, ami nekem megterhelő (ösztöndíjból élek, ebből kolidíj, bkv bérlet, kaja, heti 15e utazásra :S) szóval a hó végére gyakorlatilag nullán vagyok."
:)
és nyugodtan fizetheti a felét.
nálunk pl. én veszem meg, igaz, hogy a lány középsulis.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!