Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Hogy beszéljem meg a barátomma...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszéljem meg a barátommal, hogy szeretném, ha ő is fizetne a gyógyszerembe?

Figyelt kérdés

Tudom, azt fogjátok mondani, hogy hát így :) De ez nem ilyen egyszerű. az alap szitu az, h 3havonta kerül 9000 ft-ba, ami nekem megterhelő (ösztöndíjból élek, ebből kolidíj, bkv bérlet, kaja, heti 15e utazásra :S) szóval a hó végére gyakorlatilag nullán vagyok. viszont Ő még gimis, max a szüleitől kap pénzt, de azt is ritkán.

Nyáron volt már, hogy nagyon nem tudtam fizetni, akkor megbeszéltük h belead, de összevesztünk azon h mennyit (én azt akartam h kevesebbet de ő ragaszkodott a feléhez), és a végén annyiban maradt a dolog, gondolom elfelejtette, nekem meg kellemetlen lett volna újra felhozni.

és itt van még a nagy büszkeségem, ami nem engedi h besegítsen, de muszáj lesz :S

szóval ti hogy kérdeznétek meg?

2010. jan. 5. 00:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Közöld vele, hogy lassan elfogy a készlet és jelenleg nincs kereted rá, tehát bevásárolhatna pár csomag óvszert majd. Mivel azt mondtad nem szereti így biztos inkább felajálja majd, hogy belefizet, csak hogy ne kelljen gumit használnia.
2010. jan. 5. 04:36
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
az utso a best of! igy a legcélzatosabb:) csak ezt elő is kell adni:)))
2010. jan. 5. 05:36
 13/18 anonim ***** válasza:

azért 3 havonta 4500-at kiköhögni nem egy nagy kihívás, és igenis az úgy fairplay ha megfelezitek, nem tudom hogy ezen mit vágod az udvariassági köröket.

Fogadd el aztán vedd meg, én örülnék ha lenne kinek megvennem a tablettákat mert ott tartunk hogy rendszeresen kell.

2010. jan. 5. 08:41
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem vágom, hogy ha komoly a barátoddal a helyzet, akkor miért érzed, hogy ciki lenne bármi. Szerintem mindkét félnek jó érzés, ha együtt vagytok. Szóval én azt sem érezném gáznak, hogyha lenne olyan alkalom, amikor ő fizeti ki fullosan. Gondolom az utazásaid is maximálisan Te fizeted. Ne érezd magad kínosan. Ha igazságosnak érzed amit mondassz, akkor nem kell semmit cikinek érezni.

Amúgy én gumit használok a nőmmel, valahogy nem jött be a tabi nekünk.

Én simán megmondtam neki: Ez egy közös védekezés a terhesség elkerüléséért. Nem használom mással csak veled, szerintem jó lenne, ha meg tudnánk valahogy beszélni, hogy közösen is fizessünk érte. Ez szerintem olyan, ha mindig én fizetném a mozit.

2010. jan. 5. 08:55
 15/18 anonim ***** válasza:

Egyszerűen!

idézek magamtól - kicsit off de idevág:

"

A hapsi egyszerű állat, mond meg neki mit akarsz és megteszi!

"

A kérdés szinonimája hogyan szóljak a kedvesnek hogy szálljon be a benzinpénzbe?

Normális nő rögtön fizet - gyakorlatilag ez a választóvíz.

A Te haverod is rögtön fizet...

Jól értem gimnazista srác főiskolás lánnyal? Irigylem a gyereket!

Ja huszonéves barátnő? Nekem meg a 25-ös szöszi csókolomot köszön? Fáj!

2010. jan. 5. 10:20
 16/18 anonim ***** válasza:
egyszerűen leülsz vele és megmondod hogy szeretnéd ha kifizetné a gyógyszer felét. nem is értem hogy ezt miért érzed problémának vagy cikinek vagy akárminek, ez teljesen normális dolog.
2010. jan. 5. 14:36
 17/18 A kérdező kommentje:
10.20: gimis srác (19) egyetemista barátnővel (20) :) ez miért ciki?
2010. jan. 5. 15:24
 18/18 anonim ***** válasza:

Nem vagy egy egyszerű csaj! - Tényleg létezik egyszerű csaj? -

Szerintem senki nem irat hogy ciki a kapcsolatod én is csupán irigykedem, de nagyon!

Kéne nekem egy 20-as barátnő!

Kéne nekem egy 20-as barátnő?

2010. jan. 7. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!