Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszéljem ezt meg a barátommal?
Azért igaza van anyukádnak, hogy nem szeretne minden hétvégén kerülgetni valakit. Ez az ő lakása.
Hétközben nem találkoztok egyáltalán? Menj haza minden második hétvégén, és kéthetente együtt lehettek így, és otthon sem kell őt kerülgetniük.
Én sem örülnék, ha hétvégén feszengenem kellene egy idegen miatt.
1-es :Nem egyedül lenne otthon. Együtt szoktunk hazajárni.
3-as :Tudom hogy anyának igaza van,de így előbb-utóbb vége lesz a kapcsolatunknak,és nem akarom hogy így legyen,mert fontos nekem.
Először is próbáljatok meg iskola után hétköznap minél többet együtt lenni!
Hétvégén pedig havonta egyet legyetek nálatok, havonta egyet náluk... a másik kettő meg legyen a családé...
Igen, tudom, fontos a szerelem...
De nekem se tetszene, ha hétköznap a lányom koleszban lenne, és hétvégén se tudnék vele együtt lenni, mert minden hétvégén hozná a barátját....
Kis kompromisszum... hétköznap meg keressetek olyan napot, amikor kevesebbet kell másnapra tanulni, és akkor suli után is együtt lehettek 2-3 órát...
Ha meg nem laktok túl messze (erről nem írtál), akkor megoldható az is, hogy csak szombat este megy át, kis program, aztán nálatok alszik, vasárnap reggel meg hazamegy... és akkor szombaton otthon voltál... ő este gondolom annyira nem zavarná a családot, vasárnap meg ha vele mennél, akkor a vasárnap is a tiétek lenne...
Ha havonta csak egy ilyet beiktattok, plusz a hétköznap, plusz amit az elején írtam, akkor ez egy mindenki számára elfogadható kompromisszum lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!