Nem mondtam el a baratomnak hogy mar nem vagyok szuz. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Egesz este sirok mert hazudtam a baratomnak, azt mondtam neki hogy meg szuz vagyok. Chaten kkerdezte meg es igy nemakartam elmmondani igy hazugsagra kenyszerultem. O meg szuz en 15 o 16 evess, 2 hete vagyunk egyutt. Mondjam el neki vagy ne? Nagyon bant a dolog de felek hogy elvesztem emiatt. Segitsetek kerlek mit tegyek. /az eloozo kacolatomban tortent es en nemnaggyon aakartam a fiu szerette volna./
Szeged
2014. máj. 11. 22:52
41/47 anonim válasza:
Nevethetsz de igaza van ha készen lennél egy komoly kapcsolatra nem hazudtál volna a legfontosabb dologban.
42/47 anonim válasza:
Lelkiismeret furdalás? Ammeg' mi?
Hogyha nem akarod elmondani, akkor meséld be magadnak, hogy tényleg szűz vagy.
43/47 A kérdező kommentje:
:-)
2014. máj. 11. 23:59
44/47 anonim válasza:
játszd el, hogy szűz vagy, kézcsókolom.
majdnem minden nő ezt játsza :D közben meg ordas kurv4 mindegyik...
45/47 A kérdező kommentje:
oszinte voltam es elmondtam neki, es most jobb mindkettonk kozott a viszony es mindenrol nyiltabban beszelunk:-) koszonom azoknak akik segitettek es megtanultam hogy az oszinteseg tobbb kincst er mindennel:-)
2014. máj. 12. 16:56
47/47 A kérdező kommentje:
Vicces:-) de semmiben:-)
2014. máj. 12. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!