Nem mondtam el a baratomnak hogy mar nem vagyok szuz. Mit tegyek?
Egesz este sirok mert hazudtam a baratomnak, azt mondtam neki hogy meg szuz vagyok. Chaten kkerdezte meg es igy nemakartam elmmondani igy hazugsagra kenyszerultem. O meg szuz en 15 o 16 evess, 2 hete vagyunk egyutt. Mondjam el neki vagy ne? Nagyon bant a dolog de felek hogy elvesztem emiatt. Segitsetek kerlek mit tegyek. /az eloozo kacolatomban tortent es en nemnaggyon aakartam a fiu szerette volna./
Szeged
Mit tehetnél? Legközelebb ha találkoztok akkor bocsánatot kérsz,bevallod hogy mar nem vagy szűz és azért hazudtad mert imponálni akartál neki.
De kicsit enyhítheted ha hozzáteszed hogy örülsz hogy te vezetheted be a szexbe.
18/F
Az utolso valaszadonak koszonom nagyon es igaz:-\:-)
A masikbol meg nem kerek tobbet kritizalja a sajat eletet es ne engem:-)
- Szerettem tenyleg...de igy utolag banom
- még nem voltál szexuális kapcsolatban egy olyan fiúval, akit tényleg, igazán szeretsz.
- Az utolso valaszadonak koszonom nagyon es igaz
Megint hazudsz bammeg, össze-vissza kamuzol! :DD Most akkor szeretted vagy nem? Ja mondd csak azt neki, hogy nem is szeretted, és úgy dugtál, nem is fog kis lotyónak nézni! :D Hazugláda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!