Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most mit tegyek? Tanácsokat,...

Most mit tegyek? Tanácsokat, tippeket kérek! :D (bővebben lent)

Figyelt kérdés

17 vok,fiú és még szűz.A eggyik barátom(lány),mondhatni h talán a legjobb,el határozta,h elveszti a szüzességét.A poén az,h az eggyik közös barátunkal,csak azért mert mind a 3-an elhatároztuk,újévi fogadalomank.Ennyi erővel velem is lefeküdhetne,ha már így segít a közös barátunknak,mondtam neki.Erre azt mondta,h ok,de már csak jövőre,mert szilveszterre egy másik csávóval tervezi.

Az ok,h szerintem eléggé beribancodott,próbáltam is megbeszélni vele,de neki ez így jó.Hát nem vagyok én semmi rossznak az elrontója!Még azt is mondta,h azért hagy csak 3.-nak,mert mivel legjobb barát vagyok,annyit megérdemlek,h tapasztaltabb legyen.

Szóval,tanácsokat kérek,hogy legyen neki felejthetetlen,mert annyival tartozok neki én is.(Megsúgom nem csak 1 alkalmat akarok vele)

2009. dec. 25. 23:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Nagy az Isten állatkertje...
2009. dec. 28. 21:06
 22/24 anonim ***** válasza:
najóóóvan xD én ebből már kiöregedtem xD 18/L :D:D
2009. dec. 29. 03:47
 23/24 A kérdező kommentje:

15:26

Esztergom környéki vagyok és nem hiszem,h túl válogatós lennék,persze azért nálam is vannak határok.

Egyébként nem értem mért kell ezen megbotránkozni.Vannak 13 évesek is akik ész nélkül sexelnek mindenkivel.Én csak az eggyik barátommal csinálnám,akit már másfél éve ismerek és akikkel ő csinálná előttem azokat is már évek óta ismeri és ésszel csinálná ő is,annyira már ismerem.

2009. dec. 29. 14:16
 24/24 A kérdező kommentje:
Egyébként meg nem a haverok miatt csinálom,se azért h nagy ember legyek,hanem mert már nagyon kívánom a sexet!:D
2009. dec. 29. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!