Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Most mit tegyek? Tanácsokat,...

Most mit tegyek? Tanácsokat, tippeket kérek! :D (bővebben lent)

Figyelt kérdés

17 vok,fiú és még szűz.A eggyik barátom(lány),mondhatni h talán a legjobb,el határozta,h elveszti a szüzességét.A poén az,h az eggyik közös barátunkal,csak azért mert mind a 3-an elhatároztuk,újévi fogadalomank.Ennyi erővel velem is lefeküdhetne,ha már így segít a közös barátunknak,mondtam neki.Erre azt mondta,h ok,de már csak jövőre,mert szilveszterre egy másik csávóval tervezi.

Az ok,h szerintem eléggé beribancodott,próbáltam is megbeszélni vele,de neki ez így jó.Hát nem vagyok én semmi rossznak az elrontója!Még azt is mondta,h azért hagy csak 3.-nak,mert mivel legjobb barát vagyok,annyit megérdemlek,h tapasztaltabb legyen.

Szóval,tanácsokat kérek,hogy legyen neki felejthetetlen,mert annyival tartozok neki én is.(Megsúgom nem csak 1 alkalmat akarok vele)

2009. dec. 25. 23:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

es ha szuz leszel 18 evesen? szerintem az nem gaz!!!

en is most lesz januarba 18 pontosan 2 het mulva es meg szuz vagyok:)

sokan mondtak h b@szak mar meg egy qrwat de inkabb meg varom az igazit;)

ha meg barat meg akkor se.....

vard az igazit:)....es meglatod o vele lesz a legjobb:)

lehet h nagyon joba vagy a csajjal de ez nem barati kapcsolat ami koztetek van az is biztos...

2009. dec. 27. 19:50
 12/24 anonim ***** válasza:
53%
Te idióta,van 40 éves szüz is az a menő,nézd meg a filmet!
2009. dec. 27. 19:54
 13/24 anonim ***** válasza:
19:50 a @urva az csak @urva és ne menj hozzá,mert hiányzik belölle a barátnő feeling,és gumi nélkül meg egysem csinálja,és úgy meg olyan mintha zokniba mosnál lábat,nem érzed annyira a melegséget,és a szoritásait.
2009. dec. 27. 19:57
 14/24 A kérdező kommentje:

Mért szednék össze betegséget,gumival csinálnám!

Amúgy meg nem muszály csak 1 éjszakás kalandnak lenni,ha hosszab kapcsolatról is lenne szó,akkor se árt a tapasztalat.

2009. dec. 27. 20:41
 15/24 anonim válasza:

Engem is piszkáltak, hogy miért nem fekszem már le valakivel, 17 éves vagyok. De én nem akartam csak, azzal együtt lenni, akit ÉN (is) szeretek. 19 éves voltam mikor elveszítettem a szüzességem, a 3. barátommal.

Aki azóta már a férjem.

Ne azért menj bele, hogy a többiek szemébe nagy legyél.

L/29

2009. dec. 28. 13:46
 16/24 anonim ***** válasza:
eléggé r*banc a csaj megtervezi hogy ki hanyadiknak d*gja meg ha elveszted akk ne vele amúgy meg mi bajod van ha szűz vagy még 17 évesen vagy 18 évesen (merre felé laksz ? és min hány éves legyen a csaj? kapcsolat is lenne belőle ? és nem vagy túl válogatós? mert ismerek egy csajszit aki szűz de már nagyon elakarja vesziteni és te lennél az első)
2009. dec. 28. 15:26
 17/24 anonim ***** válasza:

aranyos sztori,de egyben szanalmas is.

16L

2009. dec. 28. 15:51
 18/24 anonim ***** válasza:
70%
40 éves szüz vagyok
2009. dec. 28. 17:07
 19/24 anonim válasza:
Komolyan, ilyet én még nem hallottam. Ez az egész sztori... Szerintem gondold át még annyiszor, amíg meg nem gondolod magad! Ez tiszta hülyeség! Ha tetszik ez a csaj, akkor ne menj bele, hogy csak a harmadik legyél. Ha nem tetszik, akkor a harmadik se legyél. Ez szerintem így logikus.
2009. dec. 28. 17:24
 20/24 anonim ***** válasza:
a csaj elvesziti,az oké...de már hogy egykettö a 3. legyél neki az durva,söt még hogy le is rendezi...fizetést esetleg nem kér? ki tudja mit nem szed össze ha igy össze-vissza kefél,bár nem rám tartozik,de szerintem várd meg hogy magától jöjjön neked..és hogy jó legyen
2009. dec. 28. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!