Most mit tegyek? Tanácsokat, tippeket kérek! :D (bővebben lent)
17 vok,fiú és még szűz.A eggyik barátom(lány),mondhatni h talán a legjobb,el határozta,h elveszti a szüzességét.A poén az,h az eggyik közös barátunkal,csak azért mert mind a 3-an elhatároztuk,újévi fogadalomank.Ennyi erővel velem is lefeküdhetne,ha már így segít a közös barátunknak,mondtam neki.Erre azt mondta,h ok,de már csak jövőre,mert szilveszterre egy másik csávóval tervezi.
Az ok,h szerintem eléggé beribancodott,próbáltam is megbeszélni vele,de neki ez így jó.Hát nem vagyok én semmi rossznak az elrontója!Még azt is mondta,h azért hagy csak 3.-nak,mert mivel legjobb barát vagyok,annyit megérdemlek,h tapasztaltabb legyen.
Szóval,tanácsokat kérek,hogy legyen neki felejthetetlen,mert annyival tartozok neki én is.(Megsúgom nem csak 1 alkalmat akarok vele)
es ha szuz leszel 18 evesen? szerintem az nem gaz!!!
en is most lesz januarba 18 pontosan 2 het mulva es meg szuz vagyok:)
sokan mondtak h b@szak mar meg egy qrwat de inkabb meg varom az igazit;)
ha meg barat meg akkor se.....
vard az igazit:)....es meglatod o vele lesz a legjobb:)
lehet h nagyon joba vagy a csajjal de ez nem barati kapcsolat ami koztetek van az is biztos...
Mért szednék össze betegséget,gumival csinálnám!
Amúgy meg nem muszály csak 1 éjszakás kalandnak lenni,ha hosszab kapcsolatról is lenne szó,akkor se árt a tapasztalat.
Engem is piszkáltak, hogy miért nem fekszem már le valakivel, 17 éves vagyok. De én nem akartam csak, azzal együtt lenni, akit ÉN (is) szeretek. 19 éves voltam mikor elveszítettem a szüzességem, a 3. barátommal.
Aki azóta már a férjem.
Ne azért menj bele, hogy a többiek szemébe nagy legyél.
L/29
aranyos sztori,de egyben szanalmas is.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!