Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsokat, tippeket, véleményt légy szíves! Tovább lent?
Fingj egyet:D
Tuti röhögni fogtok:D
Természetesen elkerülhető. Amúgy a csend bekövetkeztekor lehet mást tenni, amik inkább a testbeszéd részei, de nemtom milyen korú vagy így nem bátorítalak semmire. Viszont. Ha a beszélgetést szeretnéd elmélyíteni érdemes megtanulni jól kérdezni. Kérdések esetében lehet nyílt és zárt kérdést feltenni. Meg kell tanulnod lehetőleg minél gyakrabban nyílt kérdéseket feltenni. Zárt kérdés az amire igen/nem válaszokat lehet adni, vagy néhány szóval le lehet tudni. Viszont a nyílt kérdésre kénytelen hosszabban válaszolni. Adott esetben nem érdemes megkérdezni h tetszik ez a virág/kép/szín, hanem h melyik a kedvenc virágod/képed/színed és miért? Erre már kénytelen lesz hosszabban válaszolni. Tudom, elég szerencsétlen példa, de remélem arra elég volt h érthető legyen a lényeg. Na és ha hosszabban válaszol az számodra azért szerencsés, mert ha figyelsz arra amiket mond, a válaszban esetleg találhatsz olyan dolgokat amik útján folytatható a beszélgetés. pl: szeretem a zöld színt, vagy a rózsát (vagy bármi amire épp válaszol), mert azok nyárias dolgok. És akkor rögtön tudod folytatni azzal h merre szokott nyaralni? Szal a lényeg h beszéltesd, h a kimondott dolgokból ki tudd hozni a téma folytatását. Sok sikert! ;)
"életművész"
Hello
Persze hogy van.
En is el tudnam mondani de itt jobban le van irva : csajozasitanacsok.hu
Remelem segit.
Mobilrol irtam azert nincsenek ekezetek =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!