Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki tudna segíteni? (Ismerkedési tippeket, tanácsokat várok. )
Hát ha lenne ötletem, már nekem is lenne csajom :D
amúgy írhatnál egy mailt :P
Teljesen igazad van a virtualis vilaggal kapcsolatban, nagyon sok aki kamuzik es ossze vissza hazudozik, de ezeknek nem feltetlenul kell bedolni. Persze ehhez jo ember ismeret is szukseges. Annyit az ilyen fajta ismerkedes vedelmebe, hogy sok jo kapcsulet szuletett mar az ilyenbol. Es meg annyit, hogy lehet a kerdezonek nincs lehetosege elmenni szorakozohelyekre, lehet a szulei nem engedik, vagy nem erzi jol magat az adott helyen. Es akarmelyik szorakozohely tele van bunkokkal akik ramasznak, ugyan ugy mint a virtualis vilagba.
Elso voltam
Ha megis szeretnel igy ismerkedni, irjal privatot:D
Elso voltam
Én 18/L vagyok, hasonló a problémám, egy kis városban élek és meghalok az unalomtól. jó pasiknak sehol... :)
csupa 13-16 éves csitrik meg raj csávók vannak a városban... hol vannak itt a jó fej egyetmisták!? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!