Mit csináljak, hogyha annyira ronda vagyok, hogy egy lánynak sem kellek?
Kedves Valaki!
Szögezzünk le pár dolgot az elején. 1: nem vagyok a bőrödben,így ha azt érzed,hogy amit írok nem helytálló tiszteletben tartom a véleményed,nem meggyőzni akarlak,nem rád akarok sulykolni bármit is,csak szimplán kicsit a látószögedet akarom más irányba terelni.
Először is,még fiatal vagy.
Másodszor,nem tudom mit értesz ronda alatt,de ilyen jogon mindenki ronda,mert nincs olyan ember a világon,aki mindenkinek kellene (sőt sok olyan ember van,aki úgy érzi soha nem is kellett igazán senkinek és még több aki szerint még a külsejével sincs gond,ezek közül). Emellett ami egyes embereknek ronda,az másnak szexepil,vagy egzotikus.
Harmadjára nézd meg a Beastly című filmet. Egy srácról szól,aki menő,jóképű,minden. Egy boszi megátkozza és Ő valóban ronda lesz. 1 évet kap,hogy valaki beleszeressen ilyen külsővel,vagy így marad örökre. Még ha csak egy film is,de baromira TANULSÁGOS.
Az a nagy helyzet barátom,hogy aki a külső értékeket veszi szem elé,arra soha nem is fogsz tudni igazán számítani. A külső első benyomás,ezt elismerem. De könyörgöm,ne ez alapján ítéld meg Te is önmagad. Hogy várhatnád el,hogy bárki is akarjon Téged,ha Te is így vélekedsz magadról és ezáltal undort váltasz ki a saját személyedből? Tessék először a saját dolgaidon változtatni. Békélj meg magaddal és ne csúnyázd le magad. Aztán ha ezzel megvagy,használd ki az erősséged,azokat a belső tulajdonságaidat,amikről beszéltél. Ugyanis manapság több embernek van szüksége kedves,megértő és őszinte szavakra,mint hinnéd,főleg a nők körében.
Csúf szerelem a magyar címe:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!