Egyszeruen egy lanynak sem kellek. Mit csinaljak?
Az utobbi idoben egyszeruen nem tudok mason gondolkodni csak azon hogy en mit ronthattam el hogy egyszeruen egy lanynak sem tetszem? Kulsom atlagos szerintem edzeni is direkt jarok hogy jobban nezzek ki. Mindenkivel nagyon kedves vagyok lehet ezert vesznek semmibe... Tenyleg en eddig nagyon jol birtam a maganyt de most valahogy nem birom elviselni. Egyszeruen az eletkedvem is elment ezektol semmit sem csinalok szivesen mostanaban mindenben csak a rosszat latom.
Kerlek segitsetek nekem mert mar tenyleg nembirom. Privat uzenetben is kuldhettek tanacsot nagyon megkoszonnem.
18/F
A mai lányoknak nagyon nehéz kelleni. Vannak olyan szerencsétlenek mint én is akik senkinek nem kellenek és nem is fognak.. :((
Pedig minden vagyok csak bunkó nem.. :(
Persze hogy ennyi csalódás és kudarc után megszűnt létezni az időnként pislákoló önbizalmam.
A legtöbb lány fogalt és soha nem leszek olyan aki méltó lesz egy kapcsolatra egy olyan lánnyal aki szívből tetszik, és itt nem a szépségversenyről van szó.
Ha rólam van szó akkor érzéketlenek és nem őszinték udvariasan lekoptatnak mégis mit gondoltam én, hogy majd egy magamfajtával összeállnak..? :((
26f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!