Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek az nagyon gáz...

Szerintetek az nagyon gáz hogyha a legjobb fiu barátom vette el a szüzességem? Végül is barát akkor is ha beteszi. :D

Figyelt kérdés
2014. ápr. 25. 15:24
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
én nem reagáltam tul ezt a szüzesség dolgot.tudom furcsa felfogás,de egyszer ugyis el vették volna akkor meg nem tök mind1 h ki? ez az én véleményem és nem bántam meg. csak annyit bánok az egészben, h nem előbb történt. :)
2014. ápr. 30. 12:57
 22/28 anonim ***** válasza:
ha nem fogadod el az emberek véleményét minek tetted fel a kérdést? Vitázni azért nem fogunk veled.
2014. máj. 1. 17:01
 23/28 anonim ***** válasza:
nem tök mindegy, mert ez intim
2014. máj. 1. 17:02
 24/28 anonim válasza:
93%
Szerintem kiváló döntés volt! Ha megvan a bizalom és ismeritek egymást: jó a szex! Jók az ösztöneid, hallgass rájuk! Aki korán kezd el tapasztalni, többet fog élni és bölcsebb lesz, de többet kell a saját bőrén okulnia. Csak így tovább, legyen részed még sok jó dugásban, és fejleszd magad, mert ez egy művészet! Aki azt mondja ribi vagy, irigykedik, mert jó volt neked, és az első tapasztalat bizony meghatározó. Aki fel meri vállalni a nőiességét, boldog lesz! Ne hallgass a rosszmájúakra. Aki ismeri a boldogságot, sohasem fog elítélni, hallgass a pozitív emberekre! :) F27
2014. máj. 1. 18:17
 25/28 hosszúhajú ***** válasza:
55%
majd akkor bánod meg, ha szerelmes leszel valakibe.
2014. máj. 2. 23:49
 26/28 anonim ***** válasza:

Nem, nem lesz "bölcsebb" a sok dugástól. A tapasztalatok pont az ellenkezőjét mutatják. Vagy manipulatív ember vagy (ez esetben az életképtelen fajtád keressen más lukkal rendelkező eszközt a farkának ürítésre) vagy én közelítem meg rosszul a válaszod.

kérdező ha valakit megkívánsz és az értékel tisztel téged, hát szexelj vele annyit amennyi jól esik, de ne hagyd hogy bárki csak egy húsnak nézzen akit kedvére alázhat. amúgy jobb egy baráttal mint egy részeg futókaland a haverral buli után... mert akkor bizti nem lennél ilyen jókedvű az idegen spermaszagtól. ebből kiindulva meg nem hiszem hogy olyat tettél amit meg kéne bánnod.

2014. máj. 5. 21:22
 27/28 anonim ***** válasza:
Igen, várni kellett volna egy szerelemre! Csak akkor érdemes, jó szexelni, nem magáért a szexért. Majd megtudod (remélhetőleg), hogy mi a különbség.
2014. máj. 9. 10:17
 28/28 anonim ***** válasza:

"igy alakult. nem vagyok ribi csak nem találtam olyat aki megérdemelje és inkább a legjobb barátom vegye, el mint egy jött ment senki. :)"

Mekkora ostoba p...csa vagy!

2014. aug. 4. 14:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!