Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek az nagyon gáz...

Szerintetek az nagyon gáz hogyha a legjobb fiu barátom vette el a szüzességem? Végül is barát akkor is ha beteszi. :D

Figyelt kérdés
2014. ápr. 25. 15:24
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
utolsó. jah. :v barátkozzunk övön alul. :DDDDD
2014. ápr. 25. 15:51
 12/28 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem te pontosan tudod, hogyan vélekedik erről az emberek többsége. Pontosan tudod, hogy intoleránsak. Minek szívod a vérük? Minek írsz ki ilyen kérdést?
2014. ápr. 25. 16:03
 13/28 anonim ***** válasza:
76%
Jah hát ez valószínű kamu kérdés. Az meg vicces ,h azt írod ,h nem érdemelte meg senki így inkább a barátodnak adtad. Rekordidő alatt ismerted meg az összes fiút a városotokban...gratula. Persze ,tudom én várni luxus...
2014. ápr. 25. 16:08
 14/28 A kérdező kommentje:
mire vártam volna? haggyad már magad...
2014. ápr. 25. 16:11
 15/28 anonim ***** válasza:
10-es vagyok: Hát én is így gondoltam :D "Végül is barát akkor is, ha beteszi" Nem én találtam ki, csak idomulok a mai normákhoz :)
2014. ápr. 25. 16:11
 16/28 anonim ***** válasza:
A baráti szex valakik számára elfogadott, valakik számára nem, de nem gáz, mert másoknak nincs joguk megítélni. Ez a ti magánügyetek, nem az övék.
2014. ápr. 28. 09:59
 17/28 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek Veled ! Én is akartam a barátnőimet,de mind azt mondták : Baráttal soha!Így maradtak a nem barát(nők).
2014. ápr. 28. 18:42
 18/28 potyike ***** válasza:
ffi vagyok,nekem is a barátom tette be először és nem bántam meg
2014. ápr. 29. 09:00
 19/28 anonim válasza:

Szerintem a legjobb barátságból kefélni.

Ha jó a szex,lazán veszik a felek,jó sokáig eltart a kefélgetés.

Aztán már kívül belül jól megismerték egymást,remélhetőleg a barátság egész életre kitart.

2014. ápr. 29. 15:35
 20/28 anonim ***** válasza:
Hát, nagyon furcsa barátság ez! Én a barátságot is befejezném azzal a fiúval, ha már így elrontottam. Ez nem lesz többé barátság! És miért volt olyan fontos, hogy valaki elvegye? Nem egy szerelemnek kellett volna elvenni? Miért olyan sürgős????? Hülye gondolkodás az ilyen.
2014. ápr. 30. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!