Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » SOS! A legjobb barátom fogadot...

SOS! A legjobb barátom fogadott a haverjaival, hogy lefekszik velem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Óvoda óta ismerem,8 éve az osztálytársam.Régóta szerelmes vagyok belé,de ő az a tipikus menő srác.

Szeptemberben lettünk nagyon jóban,pár hét alatt a legjobb barátok lettünk,folyton együtt voltunk a sulin kívül is.Azt sosem mondtam el neki,hogy mit érzek igazából,mert neki jöttek-mentek a barátnők az életében és nem akartam,hogyha ő nem érez úgy,akkor még barátok se legyünk.

Tegnap küldtem neki egy baromi gáz képet rólunk facebookon és azt ma törölni akartam a leveleik közül.Ott voltam náluk,ő elment tusolni,én pedig töröltem a képet.

Utána az egyik üzenetének az első sorában láttam a nevemet,ezért megnyitottam.Tudom,hogy nem kellett volna,de már én is megbántam.

A 3 legközelebbi barátjával arról beszélgettek,hogy a nyár végéig biztos lefekszem vele.A srác(a "legjobb barátom") azt írta,hogy szerinte még július első hetéig és fogadtak,hogy le tud-e fektetni vagy sem.

Ez borzasztó rosszul esik,mert ő volt az első fiú,akiben megbíztam és közel engedtem magamhoz.Ő viszont elárult.

Most azt szeretné,hogy aludjak ott a hétvégén,mert a szülei elutaznak és már úgyis régen aludtam ott (ja,2 hete,tényleg régen volt...-.-").De ezek után nem nagyon akarok mellette aludni,hogy csak egy játékszer vagyok a szemében,akire lehet fogadni.

Mindenki mondta,hogy ne legyek vele jóba,mert kihasznál.Azt hittem,hogy velem más lesz,mert mikor együtt voltunk,akkor olyan volt,mintha nem is az a srác lenne,aki a haverjai előtt volt.Megváltozott,amikor kettesben voltunk.

A legrosszabb pedig,hogy még így is szeretem és vele akarok lenni.

Mit csináljak?Elmondjam neki,hogy tudom,hogy mi a szitu?Mégis hogy lehet ennyire k..ög,amikor tudja,hogy milyen zárkózott vagyok és nehezen bízok meg az emberekben?

L15

2012. jún. 21. 21:24
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Csak nyugi. Tudod, mi a helyzet, ne add meg magad neki. Ne tegyél mást. Kínozd meg, és érd el, hogy veszítsen!
2012. jún. 21. 21:26
 2/27 anonim ***** válasza:
100%

#1 vagyok:

Ha hagyod, hogy nyerjen, nem fog tisztelni. Bár egyértelmű, hogy behódoltál, és megadtad magad neki, mert gyenge vagy, de a dolgot jobbá teheted, ha nem hagyod. Nem kell mondani neki semmit.

2012. jún. 21. 21:27
 3/27 fünof ***** válasza:
22%
nembiztos h kihasznál, de lehet
2012. jún. 21. 21:27
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
ez az a fiú aki megérdemli h megalázd. Ne aludj ott és amikor közeledni akar mondd meg neki, h sexuálisan nem elég vonzó neked
2012. jún. 21. 21:29
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem lenne jó ötlet, ha ő lenne az első szexpartner az életedben. Aki fogadást köt az ilyesmire, az nyilván nem érzelemből akar aktust létesíteni, így valószínűleg kevesebb figyelmet is fordítana rád. Ebből következően neked nagy valószínűséggel rossz lenne, akár testileg, akár lelkileg (vagy mindkettő). Egy rosszul sikerült aktus egy életre frigiddé tehet valakit, gondolom, te nem ezt szeretnéd. A leírásod alapján normális lánynak tűnsz, és szerintem elég értelmes vagy ahhoz, hogy átlásd a helyzetet. A továbbiakra nézve meg csak annyit tudnék tanácsolni, hogy inkább keress magadnak egy rendes, becsületes fiút, és szeresd őt, hidd el, meg fogja hálálni.
2012. jún. 21. 21:29
 6/27 anonim ***** válasza:
38%
Jellemző,a nők mindig olyanba ütik az orrukat amibe nem kéne..meg is van az eredménye.Szerintem írd ki facebookra,hogy ilyen fogadást kötöttek,és semmi esélye nálad,mekkora lúzer stb..
2012. jún. 21. 21:30
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
ted azt amit jónak látsz, aludj ott nála és kínozd nagyon
2012. jún. 21. 21:31
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, szerintem ha szeretne és tisztelne akkor nem megy bele ilyen hülye fogadásokba... normális ember nem csinál ilyet ha szereti a másikat. Előttem biztos leírná magát.

22/L

2012. jún. 21. 21:33
 9/27 anonim ***** válasza:
80%
miért aludtál vele ha nem jártok?
2012. jún. 21. 21:34
 10/27 anonim válasza:
100%
Nem belé vagy szerelmes, hanem abba az emberbe akinek hiszed. Óriási különbség. Ha hülye vagy akkor folytatod tovább így, végül megfektet és ennyi. El is mondhatod neki, hogy tudod, és utána vagy hagyod, hogy átverjem és kimagyarázza magát vagy nem. Én személy szerint bosszút állnék rajta, hogy megtanulja így nem lehet viselkedni, de a kérdésedből látszik, hogy ez nem neked való út. Én azt tanácsolom neked, hogy mond meg neki, hogy mit láttál és semmi esetre se hagyd, hogy kimagyarázza magát. Soha többé ne foglalkozz vele. Ha engedsz neki akkor előbb-utóbb pofára fogsz esni.
2012. jún. 21. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!