SOS! A legjobb barátom fogadott a haverjaival, hogy lefekszik velem. Mit tegyek?
Óvoda óta ismerem,8 éve az osztálytársam.Régóta szerelmes vagyok belé,de ő az a tipikus menő srác.
Szeptemberben lettünk nagyon jóban,pár hét alatt a legjobb barátok lettünk,folyton együtt voltunk a sulin kívül is.Azt sosem mondtam el neki,hogy mit érzek igazából,mert neki jöttek-mentek a barátnők az életében és nem akartam,hogyha ő nem érez úgy,akkor még barátok se legyünk.
Tegnap küldtem neki egy baromi gáz képet rólunk facebookon és azt ma törölni akartam a leveleik közül.Ott voltam náluk,ő elment tusolni,én pedig töröltem a képet.
Utána az egyik üzenetének az első sorában láttam a nevemet,ezért megnyitottam.Tudom,hogy nem kellett volna,de már én is megbántam.
A 3 legközelebbi barátjával arról beszélgettek,hogy a nyár végéig biztos lefekszem vele.A srác(a "legjobb barátom") azt írta,hogy szerinte még július első hetéig és fogadtak,hogy le tud-e fektetni vagy sem.
Ez borzasztó rosszul esik,mert ő volt az első fiú,akiben megbíztam és közel engedtem magamhoz.Ő viszont elárult.
Most azt szeretné,hogy aludjak ott a hétvégén,mert a szülei elutaznak és már úgyis régen aludtam ott (ja,2 hete,tényleg régen volt...-.-").De ezek után nem nagyon akarok mellette aludni,hogy csak egy játékszer vagyok a szemében,akire lehet fogadni.
Mindenki mondta,hogy ne legyek vele jóba,mert kihasznál.Azt hittem,hogy velem más lesz,mert mikor együtt voltunk,akkor olyan volt,mintha nem is az a srác lenne,aki a haverjai előtt volt.Megváltozott,amikor kettesben voltunk.
A legrosszabb pedig,hogy még így is szeretem és vele akarok lenni.
Mit csináljak?Elmondjam neki,hogy tudom,hogy mi a szitu?Mégis hogy lehet ennyire k..ög,amikor tudja,hogy milyen zárkózott vagyok és nehezen bízok meg az emberekben?
L15
#1 vagyok:
Ha hagyod, hogy nyerjen, nem fog tisztelni. Bár egyértelmű, hogy behódoltál, és megadtad magad neki, mert gyenge vagy, de a dolgot jobbá teheted, ha nem hagyod. Nem kell mondani neki semmit.
Nem tudom, szerintem ha szeretne és tisztelne akkor nem megy bele ilyen hülye fogadásokba... normális ember nem csinál ilyet ha szereti a másikat. Előttem biztos leírná magát.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!