Akkor most hogyan is tovább?
Figyelt kérdés
Pár hete a legjobb barátommal találkoztunk egy igen igen könnyűvérű lánnyal, ám káprázatos hogy mennyire kívánatos, és emellett intelligens. Azon gondolkodtunk, hogy mindketten egyfajta "vágyat" érzünk a lány iránt, és szeretnénk egy élményekben gazdag estét vele mindketten, de nem egyszerre. Kérdésem az lenne, hogy lefeküdjünk vele? Olyan alapon, hogy férfiak, fiúk vagyunk, elég intelligensek, és ha nem teszed később bánod meg alapon nagy baj lenne lefeküdni vele?2013. szept. 13. 08:04
1/8 A kérdező kommentje:
Két 16/F
2013. szept. 13. 08:05
2/8 anonim válasza:
Hát ha lány is benne van.. a ti dolgotok.
Csak ne legyen az hogy aztán olyan jó volt hogy mindketten többet akartok, mert abból lesznek csak a bonyodalmak.
3/8 A kérdező kommentje:
Alkalmi lány, a több max. még pár éjszakát jelenthet, de nem az a típus akivel ellehet képzelni egy kapcsolatot.
2013. szept. 13. 08:14
5/8 anonim válasza:
Az szív néha átveszi az irányítást és megzavarja az elképzelést. Csak mondom.
6/8 A kérdező kommentje:
Van ez így, de vannak olyan lányok akiket eltudok képzelni, őt részben azért nem tudom, mert startból szinte bármikor élvezhetek vele kapcsolat nélkül is.
2013. szept. 13. 08:21
7/8 anonim válasza:
Igen, mondom volt hogy én is ezt hittem :)
8/8 A kérdező kommentje:
Mesélj, ha van rá kedved és időd, kérlek.
2013. szept. 13. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!