Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Normális, hogy nem bántam...

Normális, hogy nem bántam meg? Mit tegyek, hogy "megöljem" ezt az érzést? Beszéljek vele a pénzről?

Figyelt kérdés

A hétvégén lefeküdtem egy gyerekkori legjobb barátommal.4 éves korunk óta jóban vagyunk,általánosban és gimiben is

osztálytársak vagyunk.Csak az a baj,hogy 8.-ban tönkrement a barátságunk(miatta) és ez padlóra küldött,megutáltam.

Zavart,hogy ő a menők között milyen gondtalan életet él,bármit megtehet és nem is hiányzom neki,a köszönésen

kívül alig beszéltünk,én pedig kész voltam lelkileg.

Pár éve fotózgatok,de csak hobbi szinten,senki nem tudott róla,csak a legjobb barátnőm.Most rábeszélt,hogy

tegyek fel pár képet Fb-re.Nem akartam,de végül néhányat feltettem.Erre írt a srác,hogy milyen szépek és hogy

tehetséges vagyok,meg nem is tudta,hogy fotózok.Megjegyeztem neki,hogy mégis honnan tudná,amikor levegőnek néz.

Elkezdtünk beszélgetni és megkért,hogy találkozzunk,mert kéne neki pár új kép,ahogy bmxezik és a haverja,aki

szokta fotózni,most nyaral.Találkoztunk és tök jól elvoltunk és bocsánatot kért azért,amiért elcs*szte a barátságunkat.

És kicsúszott a számon,hogy nem tudtam rá sosem haragudni,mert szeretem...Akkor csak úgy megcsókolt és folytatódott a dolog...

Viszont nem érzem azt,hogy hiba lett volna pont vele elveszítenem.Örülök,hogy egy tapasztalt sráccal voltam

először és nem olyannal,aki bénázik.Nem tudom,normális ez?

Utána megbeszéltük,hogy ez maradjon köztünk és mondta,hogy attól még örülne,ha újra jóban lennénk.

Hétfőn kimentem a legjobb barátnőmmel a tűzijátékra és ott volt a srác a haverjaival meg egy csajjal.Nem beszélgettünk,csak köszöntünk egymásnak,mert nem illek éppen abba a társaságba.Utána kaptam egy smst tőle,hogy találkozzunk valahol kettesben.

Találkoztunk és elmondta,hogy az a lány nem a barátnője és mondtam,hogy semmi közöm hozzá,nem zavar.Erre azt

mondta,hogy rosszul hazudok és látta,hogy sírtam és nem akar megbántani újból.A tűzijátékot együtt néztük

meg és közben megcsókolt.Utána náluk aludtam(szex nem volt),de mondta,hogy ő nem akar semmi komolyat.

Másnap beültünk pizzázni pár osztálytársunkkal és ott flörtölt velem,utána hazakísért és a kezembe nyomott

x összeget és azt mondta,hogy a hétvége miatt.Próbáltam neki vissza adni,de nem hagyta.De mondtam neki,hogy

nem kérek pénzt a képek miatt és most félek,hogy ezt azért kaptam,mert lefeküdtem vele.Csak nem tenné ezt...

Ma beszéltem az egyik barátjával és kérdezte,hogy mi van köztem és a srác között.Mondtam,hogy semmi,erre azt mondta,hogy valami biztos van,mert a haverja folyton rólam beszél,olyan,mint aki szerelmes.Tettettem a hülyét,de azt írta,hogy nem akar beleszólni semmibe,de ha akarok valamit,akkor vegyem kezembe a dolgokat,mert a srác nem szokta beismerni,ha valakit tényleg megszeret,ezért van/volt annyi barátnője.

De mi nem tudnánk egy pár lenni.A szex jó volt vele és szeretem és folyton rá gondolok,de akkor is...Ő néha olyan bunkó mindenkivel,teljesen mások vagyunk.

Már közel 10 éve szerelmes vagyok belé,kezd elegem lenni abból,hogy mindig én szenvedek és nem tudok másra gondolni,csak rá.

Normális,hogy nem bántam meg,hogy pont ő volt az első?Mit csináljak,hogy ne szeressem és ne érdekeljen,hogy mi van vele?Hogy szerethetem ilyen régóta?Kerüljem most vagy beszéljek vele arról,hogy miért adta a pénzt?

Vagy esetleg...próbáljunk meg együtt lenni,mint egy pár?

16/l

2012. aug. 22. 22:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
58%

Még elég friss ez a dolog. Ha megaláz vagy iylesmi, akkor még megbánhatod, de ne így legyen!

A srácnak csak dugni kellettél. Bár megmondta h nem akar komolyabbat, de akkor akarna, ha húztad volna az agyát és nem adtad volna neki oda magad ilen korán. Én azt javaslom, hogy kerüld őt. Pasizz, bulizz. Fiatal avgy még. Köszönj neki, de ne nagyon beszélgess vele. Remélem tudtam segíteni!

2012. aug. 22. 23:00
 2/12 anonim válasza:
Hát ezt elb@sztad...szó szerint
2012. aug. 22. 23:06
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Ez de hosszú... rövidebben nem lehet? :(((
2012. aug. 22. 23:08
 4/12 A kérdező kommentje:

Pasizni nem tudok,mert csak rá gondolok,más pasi nem tetszik,mert folyton azt nézem,hogy miben térnek el Tőle,Ő mennyivel jobb,stb.De jártam egy fiúval tavasszal és valamilyen szinten a srác miatt szakítottunk 2 hónap után,szóval nem tudom,hogy mit akar.

anonim_en

Röviden:Barátok voltunk,tönkrement a barátságunk.Most mégis lefeküdtem vele.Utána mégegyszer együtt aludtunk,előtte megcsókolt nem tudom,miért,mert ő nem akar komoly kapcsolatot.Utána pénzt adott és nem tudom,hogy miért...Az egyik közeli barátja szerint olyan,mintha szerelmes lenne,de sosem mutatja ki az érzéseit és nem tudom,hogy mit csináljak most,mert én szeretem.

Hát,röviden ennyi...

2012. aug. 22. 23:17
 5/12 anonim válasza:

Ajjj. Ne próbálkozz nála, ne hívd fel, ne keresd, ez az én tanácsom. Nekem a leírásodból egy komolytalan, érzéketlen egoistának tűnik. Bár ha így van, erre valószínűleg csak akkor jössz majd rá, ha jártok kicsit, és sikerült kiábrándítania.

Lehet, hogy beléd szeretett (az is lehet, hogy csak azért, mert te szerelmes vagy belé - ez lényegtelen igazából), ha így van, valószínűleg megkeres még.

Szerintem eddig nem hibáztál. Őszinte voltál, jó ez így. Csak ezek után ne alázkodj meg.

22/L

2012. aug. 22. 23:39
 6/12 anonim ***** válasza:
teljes mértékben egyetértek az előttem szólóval.
2012. aug. 22. 23:44
 7/12 anonim válasza:
0%

Szia!

Nem írok nagy körítést egyszerűen a lényeget.:

Szerintem a pénzt a fotókért kaptad mert ha régi barátod és te is akartad meg ő is akkor nem kell ez.. akartátok és kész. :) Ha ilyen régen szereted akkor nagyon komoly lehet a lelki kötődés és ezt ne szakítsd el! Beszélj vele arról hogy te szereted őt és szeretnéd ha több lenne köztetek. Na erre egy automatikus igenlő válasz lesz felőle. :D Szerintem próbáld meg. Nem veszíthetsz semmit. Azt hogy elfelejtsd úgy sem tudod megoldani főleg hogy 10 éve. Az már igazi szerelem. És ha ő is így érez abból egy életen át tartó kapcsolat lesz. :) Ha egyedül vagy a lakásban hívd el egy délután. DÉLUTÁN!!! Ez abból a szempontból lényeges hogy nem azt akarod hogy szex legyen hanem beszélgetés egyszerűen mint egy pár. De e mögött természetesen TE kezdeményezd az együttlétet. Estig maradjon ott ezt oldd meg és egy olyan napon hívd el amikor biztos egyedül lesztek és neki is szabad a napja. A legjobb ha filmeztek és akkor kezdeményezel neki. Megsimized megpuszilod. Erre reagálni fog. Csókolózás és akkor kezdeményezd a szexet! :D Szóval én nagyon drukkolok neked és ne próbáld meg elfelejteni. Inkább jöjjetek össze nem is próbáljátok meg hanem jöjjetek össze mert ez biztos. Esetleg kedveskedhetsz neki egy kis sütivel ha szeretsz sütni vagy valami kis ajándékkal. A tévézéshez a legjobb ha valami olyan romantikus filmet választasz aminek a címe nem utal egyértelműen erre de azért romantikus. Ebből nem fogja tudni pontosan mi a szándékod de erre rájön a film közben és akkor simi puszi stb... És ha ő is úgy akarja akkor ebből egy életen át tartó kapcsolt lesz az így előre megmondható. :) Nagyon drukkolok neked. Biztos hogy sikerrel jársz. Huhh jó hosszú lett.

Üdv.:Á.

14F

2012. aug. 23. 00:53
 8/12 anonim válasza:

Utolsó voltam:

A pénzt ne is hozd szóba!

Üdv.:Á.

2012. aug. 23. 00:55
 9/12 anonim ***** válasza:
túl hosszú, nem olvastam el, de én neked adok igazat
2012. aug. 23. 05:34
 10/12 anonim ***** válasza:
58%
Nem értelek. Minek alázod magad? Te vagy a nő, a férfi dolga az epekedés, a hódítás, nem a nőké. Szép vagy, kedves vagy, okos vagy és tehetséges. Bárkit megkaphatsz. Ne állj le egy ilyen pasival, mert csak az önbecsülésedet tiporja sárba.
2012. aug. 23. 07:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!