Feküdjek le vele?
ajaj, itt nagy a baj..és ilyenek még szexelnek..
jééézusom, mi lesz ebből..
még szűzek, meg mással fexik le, meg milyen gumival?... borzalom..
itt baromira nem kerek a történet..
verd ki, oszt annyi.
Ne feküdj le vele! Legyen már azért méltóságod, ember! -.-" Eldob magától, mint egy megunt játékszert, összejön egy haveroddal, ami szerintem nem túl korrekt dolog, őt is elhajítja, mikor megunta és most le is írtad kereken, hogy csak el akarja veszíteni. Csak arra kellenél neki, hogy rajtad gyakorolhasson kicsit. Utána hagynád, hogy másodjára is kidobjon az ablakon? o.O Női szemmel ezt én egyenesen gerinctelennek látom. Nem fekszek le olyannal, akit nem szeretek 100%osan. Ha szakítottatok, annak oka volt. Vége, elváltatok, ne hánytorgassátok fel a régi dolgokat. Nekem mondjuk dosztmindegy, ha ki akarod készíteni magad, azt is megteheted. :D De azért gondolj arra, hogy egy együtt töltött éjszaka után csak eszedbe fognak jutni a régi szép idők, rájössz majd, hogy mennyire hiányzik és aztán kellemes lesz arccal esni a betonnak, mikor koppint és tovarobog valami másik srác kedvéért.
Persze ha akarod, lefeküdhetsz vele. De előtte LÉGY FELVILÁGOSÍTVA és VÉDEKEZZETEK! És javasolnám az őszinte beszélgetést előtte, hogy tisztázzátok, miért is fekszetek le, miért szakítottatok és hogy mi lesz utána, ha már megtörtént.
És még hozzátenném, hogy nem, nem látszol gyökérnek, csak naivnak, de nagyon. (ne vedd sértésnek)
Minden esetre hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!