Feküdjek le vele?
Figyelt kérdés
Az exemmel nemrég beszélgettünk skype -on és hát igazából még én is és ő is elég fiatalok vagyunk, ebből adódóan szüzek is. Na, az van, hogy miután szakítottunk, összejött egy haverommal, és fogdosta a farkát, meg hasonló ... És hát mostanra szakított vele is, és le akar valakivel feküdni. Na most nekem adott a lehetőség, csakhát ... nem is tudom, régebben elég érzékeny volt, és szerintem még most is az, csak nem annyira mutatja ki, és ha valahogy kitudódna hogy már nem szűz félek hogy bántanák ... erre még rádob az is hogy érzékeny és akkor hát ... nem lesz jó vége. Egyébként meg attól is parázok hogyha nem velem fekszik le, akkor ki mással? Mert szerintem mással is lefeküdne, akár olyannal, akit nem is szeret, ami meg ... olyan szomorú. Lehet hogy kicsit az jön le a kérdésből hogy hűűha, mekkora gyökér vagy, de hát erre nincs mit mondanom. :D#bojler #sárga zsiguli
2014. ápr. 15. 00:09
2/14 anonim válasza:
Ha szeretnéd és ő is akkor simán... Inkább veled, mint egy random rajjal aki hazaviszi buliból. Na meg te is szerzel egy kis tapasztalatot :)
3/14 anonim válasza:
Hány évesek vagytok?
Amúgy az hogy te veszed el a szüzességét még koránt sem jelenti azt hogy másnak már nem fogja hagyni magát soha többé az életében.
5/14 A kérdező kommentje:
Utolsó válasz nagyon ütött xD
Egyébként meg nem is tudom ... kicsit kételkedem.. táncot jár a gyomromban a rosszúllét attól a gondolattól hogy valamilyen nyomorék rakja bele a retkes farkát ... egyébként 5 perce van kint a kérdés és már 4 válasz ... nagyok vagytok :D
2014. ápr. 15. 00:18
6/14 anonim válasza:
hát pedig sajnos ha ő ilyen hogy "mással is lefeküdne, akár olyannal, akit nem is szeret" akkor valószínű hogy előbb vagy utóbb de más is be fogja rakni
7/14 A kérdező kommentje:
Csak remélni tudom hogy nem ...
2014. ápr. 15. 00:26
8/14 A kérdező kommentje:
Egyébként ha lefekszem vele akkor itt egy másik igen érdekes kérdés ... gumival, vagy anélkül? Mivel a jobbkezes barátnőm már megtanított egy -két dologra, így valószínűlég erézném hogy mikor kell megmossam a fogát, de ... azért nemtudom .. és ha húzzak akkor milyen gumit?
2014. ápr. 15. 00:30
9/14 anonim válasza:
kérdező! te egy gyökér vagy! Mi ez a sok kérdés?
ne feküdj le vele! Ha le akarnál már megtetted volna, és nem itt kérdőjelzáporokkal b0mbáznál minket :D
10/14 anonim válasza:
Istenem... Legyél már tisztában a szexuális felvilágosítással mielőtt teherbe ejted szerencsétlent....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!