Vajon azok a lányok, akik a szűz srácokat le akarják beszélni a prostiról, maguk is azt tennék a fiú helyében, amit mondanak?
Én pontosan így voltam, huszonévesen is szűz voltam. Nekem megy érzelmek nélkül is, szerintem ez ostobaság, hogy a nőknek nem megy. Ez nem nemtől hanem embertípustól függ.
Én nem kerestem célzottan senkit sem, egy fesztiválon megismertem egy szimpatikus srácot, beszélgettünk egész éjszaka, majd lefeküdtünk. Nagyon jó volt, nem bántam meg. Én nem ítélem el a prostizós srácokat, csak szerintem túl lusták és kényelmesek. Én legalábbis élveztem, hogy úgymond levadászhatok valakit, izgalmas volt, önbizalmat adott. A férfiaknak is ilyesmit érezhetnek, de abban semmi izgalmas nincs, hogy bemész a boltba, leveszed az árut és kifizeted. Tudod, hogy úgyis meg fogod kapni, mivel a pénz beszél.
Ellenben sokkal jobb, ha vadászol egy alkalmi partnert, aki szintén benne van. Tudhatod legalább, hogy neki is bejössz, és nem rutinból csinálja végig azt az x időt. Szóval, szerintem ha valaki már megunta a szüzességét, és nincs kapcsolata, jobb ez a mód, mintha kényelemből elmenne prostizni.
"sak szerintem túl lusták és kényelmesek."
Hidd el, hogy nem erről van szó sok esetben! Inkább lehetőségek hiányáról és persze a körülmények miatt kialakuló gátlásokról, frusztrációról, sok esetben szinte már állati félelemről. Ez persze nevetségesnek hangzik, de egy ilyen helyzetben az ember már eljut oda, hogy nem képes elhinni, hogy ő kellene valakinek.
Azok a nők/lányok valószínűleg nem tennék ezt, mert nem lennének rászorulva.
Mondják is általában, hogy a tini korosztály (15-18) egymás nyomására veszti el, nem? Nem láttam még átfogó statisztikát erről, ezért nem mondhatok biztosat, de így hallottam (nem vagyok ez a korosztály).
Szóval amire elveszíthetné "profival", addigra már nagyjából elveszíti.
De tegyük fel, hogy még szűz és nem nyúlna hozzájuk senki (valamiért). Na, akkor szerintem megtennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!