Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Vajon azok a lányok, akik a...

Vajon azok a lányok, akik a szűz srácokat le akarják beszélni a prostiról, maguk is azt tennék a fiú helyében, amit mondanak?

Figyelt kérdés
Sokszor jutott már az eszembe, hogy vajon akik teljesen más helyzetből mondanak véleményt, vajon mit tennének, ha saját maguk lennének ugyanabban a szituációban?

2014. ápr. 12. 18:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
az első mondja a frankót! könnyű másnak osztani az észt, hogy majd jön az igazi, meg milyen gusztustalan stb... ez nem egy romantikus amerikai film hanem Magyarország 2014! én az összes ilyen kérdezőnek csak azt tudom tanácsolni, hogy ha felvetődött a gondolat, hogy ku*rvázna egyet akkor menjen bátran!
2014. ápr. 12. 19:08
 12/20 anonim ***** válasza:

Én pontosan így voltam, huszonévesen is szűz voltam. Nekem megy érzelmek nélkül is, szerintem ez ostobaság, hogy a nőknek nem megy. Ez nem nemtől hanem embertípustól függ.

Én nem kerestem célzottan senkit sem, egy fesztiválon megismertem egy szimpatikus srácot, beszélgettünk egész éjszaka, majd lefeküdtünk. Nagyon jó volt, nem bántam meg. Én nem ítélem el a prostizós srácokat, csak szerintem túl lusták és kényelmesek. Én legalábbis élveztem, hogy úgymond levadászhatok valakit, izgalmas volt, önbizalmat adott. A férfiaknak is ilyesmit érezhetnek, de abban semmi izgalmas nincs, hogy bemész a boltba, leveszed az árut és kifizeted. Tudod, hogy úgyis meg fogod kapni, mivel a pénz beszél.

Ellenben sokkal jobb, ha vadászol egy alkalmi partnert, aki szintén benne van. Tudhatod legalább, hogy neki is bejössz, és nem rutinból csinálja végig azt az x időt. Szóval, szerintem ha valaki már megunta a szüzességét, és nincs kapcsolata, jobb ez a mód, mintha kényelemből elmenne prostizni.

2014. ápr. 12. 19:34
 13/20 A kérdező kommentje:

"sak szerintem túl lusták és kényelmesek."

Hidd el, hogy nem erről van szó sok esetben! Inkább lehetőségek hiányáról és persze a körülmények miatt kialakuló gátlásokról, frusztrációról, sok esetben szinte már állati félelemről. Ez persze nevetségesnek hangzik, de egy ilyen helyzetben az ember már eljut oda, hogy nem képes elhinni, hogy ő kellene valakinek.

2014. ápr. 12. 19:51
 14/20 anonim ***** válasza:
Engem is visszautasítottak rengetegszer, mégsem lettem fursztrált és görcsös. TÚl nagy hangsúlyt fektettek az egészre, az a baj. Ha nem lennétek folyton-folyvást elfoglalva azzal, hogy jajj visszautasítottak, úristen, mi lesz így velem, akkor nem lennétek ennyire görcsösek. Hozzáállás kérdése ez.
2014. ápr. 12. 19:54
 15/20 A kérdező kommentje:
Lányként rengetegszer visszautasítottak? Ez hihetetlen!
2014. ápr. 12. 19:57
 16/20 anonim ***** válasza:
Képzeld, a nőknek sem könnyebb ám, ha nem olyan sráccal akarnak lenni, akiknek minden mindegy, csak luk legyen. :)
2014. ápr. 12. 20:01
 17/20 A kérdező kommentje:
Értem, bár furcsa ezt olvasni. Remélem, elhiszed, hogy szűz férfiként alkalmi partnerre vadászni nagyon alacsony sikerrel kecsegtet!
2014. ápr. 12. 20:19
 18/20 anonim ***** válasza:
Miért mondod el, hogy szűz vagy? Alkalmi kapcsolatnál szerintem mindegy, hogy tudja-e vagy sem.
2014. ápr. 12. 21:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudom, viszont felháborítónak tartom, hogy ha kikosarazzák az ilyen srácokat, akkor minek ütik bele az orrukat, hogy a srác mit csinál utána a szüzességèvel.
2014. ápr. 13. 13:10
 20/20 anonim ***** válasza:

Azok a nők/lányok valószínűleg nem tennék ezt, mert nem lennének rászorulva.

Mondják is általában, hogy a tini korosztály (15-18) egymás nyomására veszti el, nem? Nem láttam még átfogó statisztikát erről, ezért nem mondhatok biztosat, de így hallottam (nem vagyok ez a korosztály).

Szóval amire elveszíthetné "profival", addigra már nagyjából elveszíti.

De tegyük fel, hogy még szűz és nem nyúlna hozzájuk senki (valamiért). Na, akkor szerintem megtennék.

2014. ápr. 19. 03:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!